Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

En julefrokost fra helvede

Populær
Updated
En julefrokost fra helvede
En julefrokost fra helvede
En julefrokost fra helvede
En julefrokost fra helvede
En julefrokost fra helvede
En julefrokost fra helvede
En julefrokost fra helvede
En julefrokost fra helvede

Devilution holdt julefrokost i onsdags. Ingen ringere end Kreator, Morbid Angel og Nile stod for musikken.

Kunstner
Titel
Morbid Angel + Nile
Spillested
Dato
12-12-2012
Genre
Trackliste
Har absolut ingen anelse
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
666

Årets Devilution-julefrokost fandt sted på Beta, og chefen, Jacob Dinesen, havde til lejligheden været så elskværdig at arrangere den sødeste julemusik i nabobygningen, Amager Bio. Julefrokosten tog imidlertid en uheldig drejning, da undertegnede som den absolut mest berusede tabte Jens Jam Rasmussens ellers udmærkede metalquiz og dermed fik den tvivlsomme ære at skulle anmelde aftenens (jule)koncert.

Hvis det fra redaktionens side var hensigten at få en god anmeldelse ud af denne aftens anmelder, så var den dødsdømt på forhånd. Udlægget var ellers ambitiøst, og jeg stillede sammen med Kong Kent troligt op til Nile, som åbnede juleballet. På dette tidspunkt havde snapsen ikke sat sit fulde aftryk, så det var kun med let sløret blik, at ”South Carolina’s finest” blev oplevet. Men i takt med at min fadøl langsomt tømtes, flyttede mit fokus sig stille og roligt over på den tiltagende trang til mere alkohol. Da bunden var nået og havde været det et stykke tid, vandt alkoholikeren kampen over anmelderen, og jeg fortrak til de tilstødende lokaler for at vederkvæge mig yderligere.

Tilbage på Beta var festen taget til, og stemningen var så indbydende, at det ville være en dødssynd at gå tilbage til Nile uden lige at få en lille én med metal-kollegaerne først. Det må være blevet til mere end blot én, for da jeg vendte tilbage til Amager Bio var Morbid Angel gået på. Fatteevnen var nu ved at sætte godt og grundigt ud, men jeg fik da med, at Morbid Angel spillede med vanlig stramhed, at David Vincent var smuk som altid, at Tim Yeung smadrede sin stortrommepedal, og at jeg under koncerten fik stiftet mit eget dødsmetalband.

Krybdyrhjernen var efterhånden den eneste funktionelle del, og erindringen om denne aften var efterfølgende kun pletvis. Eneste bevis på min fysiske tilstedeværelse under Kreator-koncerten var et utal af dankortkvitteringer i tegnebogen dagen efter samt nogle få slørede billeder på telefonen, hvor det dog så ud til, at Kreator leverede et storslået thrash-show. Det er imidlertid gætværk.

Aftenen var ved at gå på hæld, og jeg fandt pludselig mig selv tilbage på Beta, på alle fire, med en klud i hånden, tørrende op efter, hvad man roligt kan betegne som en risalamande-massakre. Hvad der præcis var sket, skal jeg lade være usagt, men herefter tog chefen mig under armen og med ind i en taxa.

Af hjertet tak til alle medvirkende for en storslået julefrokost, der sammen med min brandert fortjener topkarakter. Jeg glæder mig allerede til næste år, hvor jeg står for (nu metal)quizzen.