Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Forglemmelig højenergi

Populær
Updated
Forglemmelig højenergi
Forglemmelig højenergi
Forglemmelig højenergi
Forglemmelig højenergi
Forglemmelig højenergi
Forglemmelig højenergi
Forglemmelig højenergi
Forglemmelig højenergi

Amerikanske Letlive. præsterede måske årets største energiudladning på scenen, men efterlod ikke noget varigt indtryk i hukommelsen  

Kunstner
Dato
01-07-2016
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
3

De fem amerikanere fra Letlive. havde tydeligvis valgt, at deres koncert på Roskilde skulle være en, som folk ville huske. Om ikke for den fantastiske musik, så i hvert fald for energiniveauet.  

Inden for de første få sange havde forsanger Jason Aalon Butler derfor allerede kastet sig ud i armene på publikum og været på en kravletur højt op i højttalertårnene.

Letlive. gør sig i en form for post-hardcore, hvor ikke bare musikken, men også energiniveauet vækker mindelser om et samtidigt band som Every Time I Die eller At the Drive-In.

Bandet spillede godt sammen, og især trommeslager Loniel Robinson bandt udladningerne flot sammen med rytmisk overskud og mange lækre detaljer, som i den grad var med til at nuancere udtrykket.   

Jason Aalon Butler skiftevis sang, skreg, rappede og stormede hvileløst rundt på scenen. I grunden var det ret imponerende, at han ikke tabte pusten, men rent faktisk havde energi til at skrige igennem og synge rent med sin hæst raspende vokal under hele koncerten. Det var forholdsvis underholdende at overvære, men til gengæld manglede der noget mindeværdigt at komme efter i bandets kompositioner. Den flotte Jason Aalon Butler med den gennemtatoverede og spændstige overkrop har dog med garanti været lidt af en sukkerknald at kigge på for dele af publikum.    

Selve koncerten opløstes dog efterfølgende ret hurtigt i hukommelsen og passerede igennem systemet, lidt som en sukkerknald.