Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Tredje norske omgang

Updated
Tredje norske omgang

Chrome Division har stadig fat i den gode rock-ende, men der er sket meget lidt siden sidst.

Titel
3rd Round Knockout
Distributør
Genre
Trackliste
01. Bulldogs Unleashed
02. 7 G-Strings
03. Join The Ride
04. Unholy Roller
05. Zombies & Monsters
06. Fight (Rumble ‘n’ Roll)
07. The Magic Man
08. Long Distance Call Girl
09. Ghost Riders In The Sky
10. Satisfy My Soul
Forfatter
Karakter
3

For hele syv år siden opstod Chrome Division som en art legetøj, da Lex blandt andet Shagrath fra det sorte norske band Dimmu Borgir fandt en forsømt rock 'n' roll-side frem, og det er nu tid til tredje omgang af denne simple velkonstruerede hard rock, hvor tanken vist ikke er at revolutionere eller udvikle, men at underholde.

Det sker uden de store overvejelser eller komplicerede tiltag, og det er omtrent umuligt at kende den nye udgivelse fra de to forrige, bortset fra måske en retning af lidt mere metal end hidtil.
Men det er så absolut forandringer i småtingsafdelingen, og hvorfor dog også ændre på en fin opskrift – Chrome Division kan deres kram til de flittige fingerspidser.

God gedigen tomgang


Med det metalliske, og med de gyngende riffs, minder det dog også lidt om Volbeat, og hvor Danmarks pt. førende rockband er godt klædt på i et personligt udtryk, har nordmændene mistet lidt af charmen. Ikke fordi de mangler gode ideer, energi eller stinkende øl-omkvæd og svedige riffs, men den lidt strammere heavy-opskrift er ikke godt for et band, der også vil lege under garagens løsere tøjler.

Dårligt er '3rd Round Knockout' dog ikke, men de er hørt federe, og mere impulsive, selvom man stadig får lyst til at købe kværn, øl og mere læder til garderoben.