Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

House of Franco #147

Populær
Updated
House of Franco #147

Krigsguden anmelder en goth-opsamling (med bl.a. Moth & Metro Cult) samt Warbeasts første demobånd.

Kunstner
Dato
14-07-2014

Let's Peter Out LP (Peter Out Records)

Jeg havde for nyligt Moth på mit radioshow med smagsprøver fra deres debutalbum, 'First Second', som bliver også anmeldt her, så snart den udkommer i fysisk vinyl (altid!) form. De lokale synthpunks havde også denne fine opsamling med, hvor både de og Metro Cult medvirker på.

Sidstnævnte, som jeg tidligere har anmeldt i House Of Franco, lægger hårdt med en medrivende dark-punk-sag, 'Straylight'. Moth-nummeret 'Neon' Eye er også et fremragende skæring, dog med mindre synth end normalt.

Der er generet utrolig høj standard hele skiven igennem. 11 nye killer-postpunk-bands, som viderebygger på det koldkrigspop fundament som Bauhaus, The Cure, New Order og Siouxsie & the Banshees lagde for over 30 år siden - uden at det bliver en intetsigende og fesen retrohyldest. Et must for enhver gothpunker og ejer af 'Killed By Deathrock'-comp-LP'en.

Til orientering har Kim fra Moth og Metro Cults Johannah lavet et fantastisk nyt synthpop projekt kaldet Artificial Monuments, som fans af genren bør holde med. Generelt skal man tjekke alle 'Totentanz' arrangementer ud i Valby og gi'r finger til Type O Negatives fup-goth-crap.

Warbeast - K-Town Demo 2014 (Heavy Thunder Records)

Nogle medlemmer fra Scavenger Brats, Demon Head og Alucarda har lavet et nyt konge thrash-band, som pt. styrer Nørrebro med en jernnæve. Og nu har deres hårdtslående debut-demobånd ramt vores usle dimension, som da Japan angreb og udslettede den amerikanske flåde i Pearl Harbor.

Jeg købte demoen, da Warbeast for nyligt gennemsmadrede BumZen. Det var anden gang jeg så dem, og denne var de heldigvis ikke plaget af dårlig lyd, som til deres debut til KBH2014-festivalen på Dortheavej.

Udgivelsen består af ti superradioaktive nedsmeltninger (inkl. outro) af blackened thrash, der rammer ens solar plexus uden nåde. Tidlig Sodom, Dark Angel og Bathory får en brutal K-town punk røvfuld gennem disse brutale og korte numre. Det minder lidt om deres tidligere band, Scavenger Brats, dog mindre Slayer-inspireret og mere ondt.

Alle sande danske metal freaks, som er til the true shit, bør eje dette suveræne kassettebånd. Pris? 10 dadler. Hvad venter du på???

P.S. 'Kill Them All' er muligvis det bedste danske metalnummer siden 'A Corpse Without Soul'.