Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Avatar

Populær
Updated
Konkurrence: Avatar

Svenske Avatar har mere end ti år på bagen, men det er først inden for de sidste par år, at de for alvor er brudt igennem. Vi udlodder 2 x 2 billetter til koncerten inklusive et møde med bandet!

Kunstner
Spillested
Dato
13-12-2014
Koncertarrangør
Forfatter

I maj i år udkom svenskernes seneste album, "Hail the Apocalypse", der atter flyttede grænserne for kvintettens i forvejen eksperimenterende udtryk, men dog stadig med forsanger Johannes Eckerströms growl og skrig i front.

Albummet indeholdt alt fra Avatars gammelkendte melodiske dødsmetal over goth og disco til klassisk heavy metal og powermetal, og alt sammen tilsat makabre karnevalstemaer og underholdende tekster.

Avatar er klar til at tage over efter Rob Zombie og Marilyn Manson, og måske også Ghost, men med mere metal og smæk for skillingen.

I samarbejde med Gain Production udlodder vi 2 x 2 meet-n-greet billetter til koncerten på Beta salen, lørdag d. 13. december 2014.

For at vinde billet til dig og din ledsager OG ikke mindst mødet  med Avatar skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilken by stammer Avatar fra?

Svaret skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest tirsdag d. 9. december 2014 kl. 13.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Avatar".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.