Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Persefone i Vega

Populær
Updated
Konkurrence: Persefone i Vega

Skal du ikke med til Royal Metal Fest? Fortvivl ej! Hovedstaden har flere koncerter at byde på i weekenden, bl.a. med Persefone i Vega, som du endda kan komme gratis til, hvis du deltager (... og vinder) i vores konkurrence.

Kunstner
Titel
+ Oddland + Defecto
Spillested
Dato
07-04-2018
Forfatter

Andorra er et lille bitte land, der ligger klemt mellem Frankring og Spanien, og som den internationale metalscene ikke ligefrem har haft øje på – lige indtil Persefone blev dannet i 2001. De progressive dødsmetallere har siden været på flere verdensturneer som support, blandt andet for Obituary, Leprous og Loch Vostok.

Sidste år vendte heldet dog for bandet, der for første gang kunne tage på deres første headliner tour i både Europa og Japan i forbindelse med deres femte album 'Aathma'. Nu gentages successen, hvor de lægger vejen forbi Lille Vega sammen med Oddland og Defecto.

Vi har 2x2 billetter til koncerten, som vi trækker lod om blandt de personer, der kan svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilken gud siges Persefone, underverdenens gudinde i græsk mytoligi, at blive bortført af?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag d. 6. april 2018 kl. 12.00, hvorefter vinderen vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Persefone".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.