Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5: Farmand

Updated
Verdens bedste far

I denne uge er det Grundlovsdag og fars dag, så patriarkatet har kronede dage. Gud, konge og fædreland. Og så farmand.

Fotograf
Jesper Buhl
Forfatter

Og far ved bedst, undtagen når han ikke forstår en skid. Far er et inspirerende forbillede, eller også er han et undertrykkende svin. Nogle gange findes far slet ikke mere. God Fars Dag derude.

5: Far er kristofascist
Metallica: ‘Dyers Eve’Dyers Eve er James Hetfields udstrakte langemand til hans far (og mor, bevares). For fars kristne værdier og åndelige fængsel giver sønikke livslange psykiske problemer og forkrøblende misbrug. Fuck dig, far!

4: Far tror ikke på dig
KoRn: ‘Daddy’Far tror ikke på dig, når du fortæller ham, at babysitteren har voldtaget dig. Far vil slet ikke tænke på ting, der er så grumme. Hold kæft, barn, for så findes det ikke. Hvorfor lytter du ikke, far?

3: Far mangler
Vægtløs: 'Først da vi bar din kiste, gik det op for mig, hvor meget tungt du skulle igennem, før du blev så let'Far mangler, og det er næsten ubærligt, at han ikke får set dine børn. Far mangler, og han føles så underligt let i kisten. Far mangler, og det kan man ikke gøre noget ved. Far mangler, og det er et grundvilkår i tilværelsen. Far mangler, men der er et aftryk af ham i hele verden og i hele livet. Jeg elsker dig, far.

2: Far er en fordrukken voldsmand
Pantera: '25 Years'Du skal ikke røre mig, far. Jeg smadrer dig, ligesom du smadrede mig, og jeg smadrer mig selv med den samme bedøvelse, du smadrede dig selv med. Heldigvis kan man selv blive faderfigur for en hær af fans med røvhulsfædre. Vi smadrer dig, far!

1: Far er klog
Manowar:' Father'Når far ikke er ude at slagte barbarhorder med sit tohåndssværd, så har han travlt med at vide bedst. Far har erfaring og kender verden, og en dag vil du indse, at hans visdom og sandheder er lige det, du har haft brug for hele tiden. Tak for din klogskab, far, næsten helt uironisk.