Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - William

Populær
Updated
Top 5 - William

Skribent Molin har givet sit bidrag til verdens overbefolkning, og dermed følger en stor opgave ud i opdragelsens ædle kunst. Her er de fem vigtigste punkter, der skal være styr på når landets metalliske fremtid skal lære dannelse.

Kunstner

1. Et idol: William Molin Jørgensen kom til verden med rebelske skrig - ganske som forventet, når han er opkaldt efter William Michael Albert Broad, også kendt som Billy Idol.”

2. En tro: " target="_blank">Devils Child – Ja, han skal opdrages i den rette tro på heavy metal og med det ondes blod i årerne. Kun én præst er værdig til at døbe ham.”

3. En mission: " target="_blank">Born to Raise Hell – Børn skal udstyres med et mål i livet, og hvad er mere omsorgsfuldt end at lede de uskyldige og nyfødte til at missionere for mørkets musik.”

4. En passion: " target="_blank">Girls, Girls, Girls – Fristelserne i livet er mange, og nogle af dem skal man give efter for. Helst betingelsesløst.”

5. Et forbillede: Som ansvarlig forælder drømmer man et kreativt, kløgtigt, ambitiøst og skrigende barn, og med bøger, mesterlige skiver, pilotjob, tv-værtsrolle og " target="_blank">sirenevokal på samvittigheden, er kun " target="_blank">Bruce god nok som inspirationskilde.”