Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

1964 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Updated 15. April 2024

Roadburn Festival er lige om lidt. Festivalens motto er "Redefining Heavyness" og det gør de på alle mulige måder. Roadburn er stedet, hvor man kan få alle de slags mørke, man kan tænke sig.

Kunstner
Titel
Benefits, Angry Blackmen, Inter Arma, Fuck Money, Lord Spikeheart
Updated 14. April 2024

Roadburn venter lige om hjørnet – og black metallen er som altid bredt repræsenteret i alle sine dissonante, atmosfæriske og gammelskolede afkroge.

Spillested
Updated 12. April 2024

Crocell er klar med første single fra deres kommende plade 'Of Frost, Of Flame, Of Flesh'. En tung, melodisk krabat, som du kan høre og se her!

Kunstner
Titel
Search Of Solace
Updated 11. April 2024

I dag udsender Archon det første udspil fra deres kommende EP. Vi fik et par ord fra bandet og deres label vedrørende singlen og denne udgivelse. 

Kunstner
Updated 11. April 2024

En verdensstjerne gæster K.B.Hallen på fredag, mens ugen også byder på nye plader fra Mother of All og Junkyard Drive.

Kunstner
Updated 04. April 2024

Dimmu Borgir havde ICS Vortex, Mustis og Tjodalv med på scenen, men koncerten på Inferno Metal Fest var ikke deres bedste. Der var andre højdepunkter.

Kunstner
Titel
+ Borknagar + Me & That Man + Khold + Jo Quail + In Twilights Embrace
Updated 01. April 2024

Start koncertugen med hardcore/punk og slut den af med dødsmetal. Det er blot én kombinationsmulighed af mange i en uge, der på skive byder på ny heavy fra danske Pectora ,samt en masse international dødsmetal.

Kunstner
Titel
+ Blind Guardian + Devil Master + Midnight
Updated 24. Marts 2024

Ugen starter med fuld plade på dødsmetal, men ender i en mere blandet pose bolcher. Som sædvanligt er hovedstaden hovedbegunstiget, men også Jylland og Fyn har lidt til påskefrokosttrætte metalhoveder.

Updated 21. Marts 2024

19. april udsender Blazing Eternity karrierens tredje udspil ’A Certain End of Everything’, men allerede i dag kan du se musikvideoen til titelnummeret.

Updated 17. Marts 2024

Uge 12 er spækket med metal. Fra den ærgerlige slags, som Telos’ afskedskoncert – over Carnifex og Aborted i Amager Bio – til amerikansk terror i Fredericia. 

Updated 12. Marts 2024

Aalborg-festivalen, som havde et imponerende program sidste år, er nu klar til at annoncere de første navne samt et venueskift til SH35.

Updated 11. Marts 2024

I denne uge kan du se frem til Vulvatorious´ debutplade og releasekoncert på Stengade. Ellers byder ugen på koncerter med Solbrud, Baest, Lordi og Attila, mens der også er nyt fra Dragonforce.

Updated 07. Marts 2024

Hvor gemmer doomperlerne sig i My Dying Brides omfattende virke? Her inden deres 15. studiealbum 'A Mortal Binding' lander har vi lyttet bagkataloget igennem og giver jer en gennemgang fra bund til top.

Genre
Updated 07. Marts 2024

En fortælling om et menneskes (for-)fald i en ond cirkel af selvdestruktion og -had, der spejlede ophavsmandens egen tilstand, blev en skoledannende kunstnerisk og kommerciel succes.

Titel
The Downward Spiral
Karakter
666
Updated 06. Marts 2024

Withering Surface er klar med ny plade i juni, og allerede nu kan vi lytte til første single derfra. Vi har premiere på nummeret 'Where Dreamers Die'.

Titel
Where Dreamers Die
Updated 04. Marts 2024

Judas Priest udgiver nyt, mens navne som Hatesphere, Mercenary, Konkhra, Suicidal Angels, Thundermother m.fl. gæster spillestederne. Få overblikket her.

Updated 03. Marts 2024

En texansk kulde kom forbi Pumpehuset. Det var varmt og snefyldt.

Kunstner
Titel
Creeping Death + Foreseen
Spillested
Updated 29. Februar 2024

Kim Gordon holder liv i solokarrieren, her tolv år efter Sonic Youth gik i opløsning - og til juli munder det ud i et gensyn med Dyrskuepladsen, sammen med bl.a. Myrkur og Angel Du$t.

Kunstner
Titel
+ Myrkur + Angel Du$t + Gel + LOVEBITES
Updated 26. Februar 2024

Det store udyr i åbenbaringen i denne uge er naturligvis Viborg Metal Festival – men der er også andre gode nyheder til metalfolket i denne uge.

Updated 23. Februar 2024

Tag de voksne i hånden – dette er kun for børn.

Titel
Chæk + Jakobe + Narrow
Spillested
1964 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »