Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

1895 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Updated 25. September 2023

Vi er trådt ind i en ny uge – og denne indeholder folkmetal i København, den sorteste aften i Sønderborg samt hjemmehørende død i Esbjerg. Ja, og så skal vi trakteres med ny lyd fra blandt andre Primordial, Nervosa og Asinhell.

Updated 19. September 2023

Sommeren holder krampagtigt fast i os, men der er ingen tvivl om det. Vi nærmer os mørkere tider.

Updated 11. September 2023

Ugen byder på en sløv start, men tager revanche i hele landet, når det gælder koncerter. Fredag er dagen, hvor man skal holde øje med udgivelserne.

Updated 07. September 2023

Knap er de sidste toner fra dette års Næstved Metal Fest klinget ud, før der meldes nyt fra den sydsjællandske festival, som har vækstambitioner i 2024.

Updated 05. September 2023

Mens Terminalists releaseshow og Aura Noirs sjældne, danske visit trækker de største metaloverskrifter i koncertlandskabet denne uge, så kan man samtidig se frem til nye toner fra bl.a. Kvelertak, Uada, Cryptopsy og Puddle of Mudd.

Kunstner
Titel
+ Aura Noir + Full of Hell + Saturnus m.fl.
Updated 30. August 2023

En uge, hvor Kill-Town Death Fest stjæler rampelyset på scenefronten, mens Marduk, Soen og Demoniac blot er nogle af de spillere, der beriger os med nye toner.

Kunstner
Titel
+ Undergang + Soen + Timechild + Taake
Updated 30. August 2023

Årets Kill-Town Death Fest finder sted denne weekend - og programmet er vildt!

Spillested
Updated 30. August 2023

Vi bringer her, i anledning af regeringens nylige lovforslag om forbud mod skæmmelse af religiøse genstande, et læserindlæg af Thorbjørn Jacobsen, som er Europa-Parlamentskandidat for Liberal Alliance.

Updated 22. August 2023

Næstved Metalfest løber af stablen i kommende weekend, hvor både Paradise Lost og Lacuna Coil kigger forbi sammen med mange andre, store navne!

Updated 23. August 2023

Den syvende udgave af Fredericias egen hardcore- og punkfestival, Support Our Scene, er lige om hjørnet – find selv dine highlights, vi tager et kig på et udpluk!

Kunstner
Titel
Lifesick + Mindwar + Galge + Lies! + Czar + Plaguemace + SYL + Swartzheim + Sansera + Fragile Masculinity + From Harbour
Spillested
Updated 18. August 2023

Royal Metal Fest er udskudt til næste år. Det har foreningen bag festivalen, Royal Metal, meddelt. Men skal festivalen overhovedet bestå, når foreningen ikke evner at løfte en opgave, som det lykkes mange andre at løfte?

Updated 16. August 2023

De sidste par år har en ny festival udenfor de danske breddegrader fundet vores fokus. Vi giver derfor i den anledning et rundown på, hvorfor flere burde skrive sig Brutal Assault bag øret.

Updated 14. August 2023

Vi er trådt ind i en ny uge. En uge med sommervejr? I hvert fald en uge hvor pionererne i Pro-Pain gæster en landsby i Østjylland, hvor HXC Over HCA splitter Odense og hvor Ungeren f.eks. inviterer på danske metal-delikatesser.

Updated 06. August 2023

Velkommen til en ny uge! Den er god. Især på koncertfronten diskes der op med lækkerier for enhver smag i det ganske land – i fængsler, mejerier og på buksefabrikker.

Updated 19. Juli 2023

Hele fire danske bands gæster i år Wacken Open Air, hvor vi er på plads for 18. festival i træk. Fra hardcore til doom, dødsmetal til crossover. 

Kunstner
Titel
+ Konvent + EYES + Swartzheim
Spillested
Updated 12. Juli 2023

Ingen kan nå at høre alt. Alle kan lide anbefalinger. Her er et par af dem der måske, måske ikke er røget under din radar i 2023. Indtil videre.

Updated 04. Juli 2023

Torsdag løber den 15. udgave af Fredericias hof-metalfestival af stablen. Metal Magic har som altid stærke navne i ærmet, og guiden giver dig det forkromede overblik.

Updated 22. Juni 2023

 Efter 'Human' var Chuck Schuldiner vred. Meget vred. Det kom der en overset, men fantastisk plade ud af, hvor King Diamonds guitarist udøvede mirakler.

Kunstner
Titel
Individual Thought Patterns
Karakter
666
Updated 27. Juni 2023

I forbindelse med afholdelsen af Copenhell fandt Berlingske det nødvendigt at sammenligne publikum med nazister. Vi mener, det er helt idiotisk!

Updated 13. Juni 2023

Lørdag byder på de store navne. Både i udenlandsk forstand og hjemmedyrkede. Dyk ned i lørdagen, og få et brag af en afslutning.

1895 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »