Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Morgendagens stjerner

104 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6
Updated 13. Juni 2024

Med en fortid i bands som Piss Vortex, Elitist og LLNN er det erfarne kræfter, der står bag New Money – men denne trio er ny, og måske morgendagens stjerner.

Kunstner
Updated 13. Juni 2024

Pink Plague er dit nye yndlings/hade-band, og efter sommerferien udkommer bandets første EP. Vi fangede Jane Insane og Lars Harsh og spurgte dem om hvorfor de potentielt er morgendagens stjerner.

Updated 19. Februar 2024

For tre uger siden landede debuten fra NAKE - et spændende, nyt indspark til den eksperimenterende rock-scene herhjemme. Vi ser nærmere på, hvad NAKE lige er for en størrelse.

Kunstner
Updated 19. Januar 2024

Tidligere på ugen blev Gradience's første single, 'This Abyss', udvalgt af Metal Hammer UK som et af ugens bedste nye numre. Vi tog en snak med morgendagens stjerner.

Kunstner
Updated 23. April 2023

Smooch! er klar til at løfte arven fra The Runaways, Bratmobile, Sex Pistols og mange flere, når punken rammer 2023.

Kunstner
Genre
Updated 25. April 2023

Et nyt svensk black metal-band har set dagens lys og har taget internettet med storm. Vi sætter spotlys på Black Birch, der påkalder sig bands som Afsky, Wiegedood og Gaerea.

Updated 27. Februar 2023

Ungdommen har potentiale. Selvom de end ikke var født, da grungen havde sin storhedstid, lyder de tre 13-15-årige unge mænd som et positivt sammensurium af start-90'erne. 

Updated 17. Februar 2023

IKONIK er parat til at erobre Danmark og udland, med en international lyd og lysten til at skabe genre-kaos. 

Kunstner
Updated 15. Januar 2023

Det danske post-punk-band Salver blev taget godt imod på redaktionens årslister. Nu sætter vi yderligere fokus på den unge gruppe.

Kunstner
Updated 28. August 2022

Udsprunget af punk og blackmetallens sorte muld og vokset til et ukronet industrial/darkwave-håb. St. Digue varmede op for Hexis i fredags, og vi kan ikke få nok. 

Kunstner
Updated 17. Juli 2022

"Sange set gennem de døendes øjne". Sådan beskriver danske Grava deres egen musik, og det er heller ikke skudt helt ved siden af.

Kunstner
Genre
Updated 22. December 2021

"Fuck you, incel!" lyder skriget fra dybet. Dybet er i dette tilfælde Maribo, via Amager, og lyden kommer fra Vulvatorious – Danmarks nye crust-black band, der allerede nu har fanget Henry Rollins' opmærksomhed. Devilution stiller skarpt.

Updated 26. Oktober 2021

Tidligere medlemmer af The Burning og Diamond Drive er gået sammen. Resultatet er det nye aarhusianske band, Lightchapter. Morgendagens stjerner.

Kunstner
Updated 24. November 2020

Første nye og smerteligt spændende hug i leveren fra Odense er Terrorpy. En trio der gentænker provinsdøden og ikke er bange for at tænke nyt og svært.

Kunstner
Updated 22. November 2021

Rot Away er parat til at sparke liv i den danske hardcorescene, og du skal fanme ikke stå med en tilbagelænet attitude og armene over kors, når kvintetten går på scenen. Under mantraet “Make Stagedives Great Again” skal hardcore tilbage på den musikalske dagsorden.

Kunstner
Updated 26. Marts 2020

Inspirationskilderne er Tool, Tesseract, Between the Buried and Me, drømmene store og kundskaberne ligeså. Feather Mountain præmierer i morgen deres første musikvideo – til ’In Passing’. Se den allerede nu og læs om disse morgendagens stjerner.

Updated 23. Februar 2020

Den 13-årige multiinstrumentalist Anton Bregendorf er Hajn, hvis første nummer, 'Nut', ramte æteren lidt før jul med stor opmærksomhed til følge. Vi har stukket den jyske teenager en stak spørgsmål.

Kunstner
Updated 09. Februar 2020

Jydedød? Njaah, og en del mere. Aarhus-kvartetten Galge er unge, irriterende friske og larmer en del. Og så er de måske Morgendagens Stjerner.

Kunstner
Updated 03. Februar 2020

Tainted Lady er snarligt at finde, når Prime Is Coming tager landet rundt. Lær bandet at kende, før du oplever dem live.

Kunstner
Updated 03. Februar 2020

Du kender sikkert allerede The Vision Ablaze og man fristes til at sige, at bandet har været morgendagens stjerner - men vi giver dem alligevel et skud og spår en spændende fremtid. 

104 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6