Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Devilution behandler alle stilarter med samme seriøsitet: fra det vildeste ekstremmetal i undergrunden til den mest melodiske hard rock og det tilstræbes, at hver en udgivelse eller koncert parres med den skribent, der har størst indsigt i genren. Men vi er også fans, der ikke er blege for at blive overstrømmet af glæde og begejstring eller had og nid, som vi gerne vil dele ud af.

Devilution er med i metaljournalistikkens brændpunkter. Vi jager dog ikke kun det aktuelle stof, men sætter en ære i at fortælle om højdepunkterne i den hårde rocks halvt århundrede lange historie. Derfor sætter Devilution gerne plads af til dybdegående artikler, som er med til at give læseren et større overblik over diverse metalsubgenrer og deres udvikling.

Devilution findes for at guide dig gennem junglen af udgivelser og koncerter i ind- og udland, og da en anmelder ikke har den evige ret, kan læserne komme med kommentarer, links til andre anmeldelser eller eventuelt tilsvarende fede bands, så din metalhorisont udvides. 

Princippet bag Devilution.dk er:
Man tilmelder sig som bruger, hvorefter man vil modtage følgende:
• Gratis nyhedsbrev hver uge med alle de seneste artikler
• Adgang til attraktive konkurrencer og eksklusive medlemstilbud.
Man skal endvidere være logget ind for at kunne læse interviews og kommentere på artikler.

Slå dig løs på siden – støt metallen, hvor end den findes, lige meget hvilken form den antager, om den findes på LP, i download eller til koncerter – vi ses derude…og herinde!

Privatlivspolitik:
TL:DR Vi bruger ikke login-oplysninger til andet end generel statistik, og vi videregiver aldrig oplysninger om personer til tredjepart. Hvad Facebook, Skynet, Google, Stasi, NSA og SKAT ved og bruger deres viden til, kan vi ikke tage ansvaret for. 


Devilution c/o Jacob Dinesen - Hjørringgade 6, 1. tv - 2100 København Ø - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.