Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News

Populær
Updated
Breaking Banger News
Europe gendannet, udsender nyt album til foråret og spiller på Sweden Rock i juni! Masters of Puddelmetal på banen igen!

Skal firserne latterliggøres, bliver det med musikalsk ledsagelse af Europes schlager "The Final Countdown", men dette svenske orkester var faktisk aldrig så ringe, som mange gjorde det til. Eksempelvis fostrede gruppen de to fremragende guitarister John Norum og Kee Marcello, og ud over
tøsehittene så leverede Europe altså gedigen hardrock.

Og vi er så nogle få, der glæder os over, at Europe er blevet gendannet og udsender ny cd til foråret. De er godt i gang at producere den nu. Og vi er også nogle, der glæder os til juni, hvor Europe bliver hovednavn på Sweden Rock Festival, der finder sted i Sölvesborg i dagene 10. til 12. Europe spiller lørdag, hvor de afslutter festivalen.

Europe gendannes i sin næsten originale besætning - med Joey Tempest, Ian Haugland, John Leven og Mic Michaeli samt guitaristen Kee Marcello.

Af øvrige navne på Sweden Rock Festival kan nævnes: Judas Priest, Heart, UFO, Children of Bodom, Exodus (aaargh! - Red.), Opeth, Kingdom Come, Entombed, Lost Horizon, Narnia og Heavenly.

Kunstner
Forfatter