Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News, Del II

Populær
Updated
Breaking Banger News, Del II
... og nyeste nyt om Korn, System Of A Down, Mnemic, Mercenary og Evergrey. Korn-album inden nytår

Korn har indspillet ti nye sange til et nyt album, der vil udkomme inden året er omme. Sanger Jonathan Davis er i gang med at lægge vokaler og så skulle hele lortet være klar til mixer maskinen. Bandet har også en sang med, "Did My Time" i filmen "Lara Croft Tom Raider: The Cradle Of Life", men IKKE på filmens lydspor (nummeret gemmes til det nye Korn-album). En video til nummeret skulle være i luften fra den 23. juni, mens filmen får premiere i USA, den 25. juli. Amerikanske fans vil måske allerede få noget af det nye Korn-materiale i ørene, når bandet optræder på dejlige amerikanske Ozzfest turné fra den 28. juni.

15 nye SOAD sange

System Of A Down guitarist Daron Malakian har skrevet 15 nye sange til det nye album, som bandet planlægger at begynde indspilningerne på til oktober/november. Albummet skulle være på gaden medio 2004.

Mnemic: Album i juli, konkurrence lige nu

De danske Fusion Future Metallerz, Mnemic album debuterer den 28. juli på navnkundige Nuclear Blast Records. Albummet bærer den herlige titel, "Metal Sound Of The 21st Century". Bandet varmer dog allerede rigtig godt op til udgivelsen, lige nu, bl.a. med en kuul konkurrence, hvor man kan score merchandise gavekort, t-shirts og andet guffeluffe-hejs. Mere om konkurrencen, som alle meget nemt kan deltage i, her:

Mercenary supporter IKKE Type O !

Danske Mercenary supporter alligevel ikke Type O Negative i Århus på søndag, den 22. juni, i stedet har Type O valgt britiske Kill II This som support band (kunne man ikke bare have givet de jyske fans et treble-band program, huh ??). Til gengæld kommmer Mercenarys næste album ud til efteråret. Albummet er produceret af den nok så velkendte Jacob Hansen (Invocator, Raunchy, Sacrificial m.fl.). Desuden er Mercenary support for L. Schmidts svenske superfaves, Evergrey (jf. nedenstående) i KB, Malmø, den 2. august. Og desuden supporter Mercenary de vestjyske metal veteraner, Invocator på en 17-gig lang DK-turné i november/december.


Evergrey mister trommeslager og får en ny

Svenske Evergrey, der med "Recreation Day" har begået årets album i den dystre del af den progressive afdeling, har sagt farvel til den fabelagtige trommeslager Patrick Carlsson, der har valgt at kvitte af personlige og tidsmæssige årsager. Men de svenske prog-rockere har været hurtigt ude. Allerede nu sidder Jonas Ekdahl klar bag gryderne og er - som de øvrige musikere - klar til det helt store USA-gennembrud, der venter senere på
året, når Evergrey er et af hovednavnene på den store ProgPower USA festival.

Forfatter