Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Vind billetter til Timechild

Updated
timechild-1200

Vind billetter til dig og en kammerat når Timechild og Terminalist gæster Stengade 30, hvor de begge spiller nye numre.

Kunstner
Titel
Terminalist
Spillested
Dato
08-10-2022

Timechild udlodder i forbindelse med deres koncert d. 8 oktober på Stengade med Terminalist 2 billetter! Begge bands spiller denne aften et par nye numre.

Da Timechild udgav pladen 'And Yet It Moves' tilbage i 2021 gav de en koncert på Stengade. Nu vender de tilbage til spillestedet, hvor de igen har et par nye numre med i baglommen.  Dem får publikum mulighed for at høre en enkelt gang inden de går i studiet i slutningen af året.

Med sig har de Terminalist, der spiller en fusion af thrash, black og dødsmetal. Ligesom Timechild udgav de i 2021 deres debutplade. Terminalists hedder 'The Great Acceleration' og titlen vidner lidt om tempoet, og vores anmelder var svært begejstret for den. Så det bliver spændende også at høre nyt fra dem!

Hvis du gerne vil med på Stengade og opleve Timechild og Terminalist lufte ny musik, inden de hver især gemmer sig i et studie, så er her en mulighed. For vi har en konkurrence, hvor du kan vinde to billetter til koncerten lørdag d. 8. oktober 2022.

Det eneste du skal gøre at skrive hvem du vil have med til koncerten og så har I muligheden for at vinde 2 billetter. Vinderen vil blive annonceret mandag den 3 oktober.

Så kom og vær med til en aften med tung organisk heavy rock og hurtig hyper-thrash!

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest søndag d. 02/10 kl. 20, hvorefter vinderen vil blive udtrukket. Mailens emne skal være ”Timechild”.

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk også at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.