Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Anders Molins DiktatorTop 5

Populær
Updated
Nogle musikere er bare skabt til noget større og kunne blive formentlig blive glimrende eller skræmmende ledere af den ret enerådige slags. Anders Molin præsenterer: 1. Dave Mustaine (Megadeth)
"Bestemmerkongen over dem alle er selskreven, selvom han eftersigende er meget interesseret i demokrati og har lavet programmer om den slags for MTV."

2. Glen Benton – (Deicide)
"Den mand er den uindskrænkede ondskab, og han vil ikke engang forsøge at fremstå som andet, når undersåtterne marcherer i takt for ham."

3. Varg Vikernes/Count Grishnackh (Burzum)
"Med sin lidt specielle tilgang til religiøse emner, kunne han sagtens køre sig i stilling til at være en guddommelig tilbedt leder."

4. Phil Anselmo (Pantera og Down)
"Bedre end Kim Il-Sung og søn kunne han gå under i druk, stoffer og dekadent lederskab, mens folket lider."

5. Lemmy – Mötörhëäd
"Han kunne jeg personligt sagtens leve med i stedet for Fogh, Søvndal, Merkel, Sargozy, Obama og hvad de nu ellers hedder alle sammen. En mand der forstår at verden i den grad har brug for rock, kvinder og Jack D."

Bobler: Gene Simmons (Kiss)
"Med hans (måske påståede) forbrug af kvinder har han visse tendenser i den rette retning, men intet folk er dumt nok til at lade sig undertrykke af en mand der bærer makeup (Undskyld King D)."