Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Hell On Earth Tour

Populær
Updated
Top 5 - Hell On Earth Tour

Onsdag d. 7. september er der "Hell on Earth Tour 2011" på The Rock. Ud fra bitter erfaring ved vi at dette er en aften der kan gå begge veje. Her er fem gammelmandsængstelige grunde.

Kunstner
Spillested
Dato
07-09-2011
Koncertarrangør
Forfatter

1. Det er ungt
"...hvilket er mistænkeligt. Nok tror ungdommen, generation efter generation, at det er ligepræcis dén har opfundet metalmusikken og alt hvad der i øvrigt er sejt, men brugen af neonfarver gør det åbenlyst, at nutidens unge har lang vej igen, førend den er så sej som de gamle (Tænk blot på Lemmy!). Tislugten har den dog ramt meget godt..."

2. Det er ikke ungt nok

"Genren metalcore har ganske vist bidraget med en række fantastiske bands, men da den har eksisteret i en del år efterhånden, er der bare ikke længere gode breakdowns nok til alle – eller omkvæd for den sags skyld – så derfor kunne det godt gå hen at blive blive en langtrukken affære, hvis ikke det havde været for Unearth og Evergreen Terrace."

3. Mængden af bands

"Seks bands er ligegodt noget af en håndfuld (eller, det er faktisk én mere end en håndfuld...), men i hvert fald så mange, at det stiller store krav til engagementet hos alle tilstedeværende at holde liv i sådan en marathonkoncert. Lykkes det, er det til gengæld cool!"

4. Mængden af tilskuere

"Der behøver ikke nødvendigvis at være mange til en koncert, for at den bliver god, men så skal bandene lade være med at tale til pitten som om den er proppet med psykotiske moshere: Fem mand kan bare ikke hive en circlepit hjem, medmindre de altså begynder at danse kædedans... ved nærmere eftertanke: så kan de bare ikke hive den hjem."

5. Det er en onsdag

"Noget, der virkelig kan få koncerten til at vippe begge veje er midtugeplaceringen: Er folk vrede nok på hverdagen til at give den gas, er det godt; skal de tidligt op og bruge en tømmermandsfri hjerne til noget, er det skidt. Der er dog nok at være vred over, til at man børe troppe op og træde dansen."