Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Trent Reznor

Populær
Updated
Top 5 - Trent Reznor

Grunde til, at Trent Reznor bør regnes for verdens sejeste mand.

1. Navnet
"Trent Reznor. Smag på det. Det er fandeme sejt. Og ret enestående, at han har et Z i sit navn, uden at det bliver plat. Tværtimod ser det fedt ud, lyder fedt. Og så giver Z’er 10 point i Scrabble."

2. Bandet
"Han har et band, der er synonymt med manden selv. Nine Inch Nails ER Trent Reznor, ligesom Burzum ER Varg Virkernes - bare med talent."

3. Sangen
"Han kan som den eneste skrive den samme sang om og om igen, uden at den bliver kedelig. Alligevel er det, som Freddy Scott synger i sin parodi ’This Is A Trent Reznor Song’, 'very awesome'."4. Balladen
"Han har med 'Hurt' skrevet den mest melankolske ballade nogensinde komponeret, der tilmed blev genindspillet af den tidligere og nu afdøde 'verdens sejeste mand', Johnny Cash."

5. Svinerne
"Han er sket ikke bleg for at give folk en sviner, hvis de har behov for det. Blandt dem, der har fået verbale tæv, finder vi hans protegé Marilyn Manson, Prince, Chris Cornell, og for nylig gav han hele rockindustrien af i dag tørt på."

Der er med andre ord ingen over og ingen ved siden af den industrielle metals konge, Trent Reznor. Af den grund alene skal du tage i Forum d. 13. maj og opleve ham. Du vil ikke fortryde det.