Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Belphegor - ”Lucifer Incestus”

Populær
Updated
Kong Kent taster løs om østrigske Belphegor. Så er vi tilbage i Satans baggård! Skivens navn siger en del, coveret antyder noget rigtig blasfemisk, og introen er nogle skræmte kvinder der på latin trygler for deres liv. Der er lagt op til en orgie af sataniske besværgelser, omvendte kors og bloddryppende dødsmetal. Med Belphegor bliver man ikke skuffet hvis ovennævnte kriterier er hvad man gerne vil have af en metal-plade.

Med sangtitler som ”Inflamate Christianos”, ”The Goatchrist” og ”Fukk The Blood Of Christ” er vi hensat til det på mange måder naive syn på satanisme, men når musikken spiller, betyder det ingenting. Belphegor starter barskt op med ”Inflamate Christianos” og tager ingen fanger. De østrigske musikere buldrer af sted i et hæsblæsende tempo, og får med det samme, tankerne ledt hen på enten Altar, Deicide eller Luciferion. Noget rigtig djævelsk musik, der går drønhurtigt. Ja tak, siger jeg bare!!

Den infernalske og ugudelige form for dødsmetal fortsætter hele pladen igennem. Ingen pauser, men bare et fuldt frontalt angreb på lydsiden, og det virker. Bandet lever helt op til deres image som kompromisløse satanister, og fyrer en ganske gedigen dødsmetal skive af. Et djævelsk værk fra alpelandet.

Kunstner
Titel
Lucifer Incestus
Distributør
Karakter
3