Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Anbfaling

Pladeanmeldelser 03. Juni 2013
Prøv igen.....
Nu læser jeg sjældent Blabbermouths såkaldte ”teenagespalter”, men prøv med nogle konkrete eksempler på, at skribenten plagierer før du kaster anklager på bordet.

Nå det er sagt, er det fint nok du har din holdning til albummet, hvad end fantasisætninger som ”narrativ sangskrivning” så end betyder.
Men smag og behag som man siger. Nu ligger skribenten sjovt nok bare på linje med resten af kritikerne verden over, om, at det her album er middelmådigt, hvis ikke en direkte bundskraber.

Og skribenten påpeger da netop, at albummet læner sig op ad Cryptic Writings, og, at Megadeth ikke har holdt samme niveau, siden Friedman forlod dem, hvilket Thirteen - som var glimrende - ikke overraskende understregede, da han netop havde komponeret dele af materialet i gamle dage, som anmelderen også påpeger.

Nå det er sagt, er det noget sludder at påstår, at de fleste var interessante da de var på stoffer. Musikhistoriens genier var interessante da de var unge og visionære – nøjagtig som Mustaine. Det har intet med hans misbrug at gøre. Sprut, coke og heroin stimulerer ikke hjernes kreative center i nogen positiv retning. Tværtimod, så smadrer stofferne al kreativitet når de først for alvor tager over, som Ozzy efterhånden har været et godt og skræmmende nulevende eksempel på i årtier.

Kommentarer

Already have an account? or Create an account