Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Genopladet eller genvoldtaget?

Updated
Genopladet eller genvoldtaget?

Linkin Park har med deres andet remix-album 'Recharged' begået noget af det mest ligegyldige bras, der nogensinde er udgivet, og er hermed færdige på Devilution.

Kunstner
Titel
Recharged
Dato
04-11-2013
Label
Distributør
Trackliste
1. A Light That Never Comes (with Steve Aoki)
2. Castle of Glass (M. Shinoda Remix)
3. Lost in the Echo (KillSonik Remix)
4. Victimized (M. Shinoda Remix)
5. I'll Be Gone (Vice Remix) (featuring Pusha T)
6. Lies Greed Misery (Dirtyphonics Remix)
7. Roads Untraveled (Rad Omen Remix) (featuring Bun B)
8. Powerless (Enferno Remix)
9. Burn It Down (Tom Swoon Remix)
10. Until It Breaks (Datsik Remix)
11. Skin to Bone (Nick Catchdubs Remix) (featuring Cody B. Ware and Ryu)
12. I'll Be Gone (Schoolboy Remix)
13. Until It Breaks (Money Mark Headphone Remix)
14. A Light That Never Comes (Rick Rubin Reboot)
Karakter
0

Sommetider sidder man som anmelder og begår nogle eklatante fejl. De værste er dem, hvor man af egen fri vilje vælger at anmelde en plade, der normalt ikke huserer under ens foretrukne genrer. Her gjorde jeg mig i ugen skyldig, for jeg så i vores database, at Linkin Park havde udsendt en plade, som ingen andre endnu havde kastet sig over. Nu ved jeg hvorfor.

Det viser sig nemlig, at Linkin Park, i stedet for at skrive en opfølger til deres femte studiealbum 'Living Things' fra 2012, har valgt at lave et remix af den plade. Bevares, der er kastet en ny sang ind som første nummer, der ligesom skal lokke fans til truget. Den hedder 'A Light That Never Comes' og er blevet til i et samarbejde med Steve Aoki, og den skal selvfølgelig også lige remixes i det sidste nummer på pladen. Så er det jo perfekt, er det ikke?

Nej. Lad det være sagt med det samme. Linkin Park har med 'Recharged' fjernet sig så langt, som man overhovedet kan komme det segment, der normalt bliver anmeldt her på Devilution. Pladen er fuldstændig berøvet for enhver samhørighed med den tunge musik. Der er kun elektroniske elementer, dubstep og det, der er værre. Hvis du vil splitte din dag ad, så lyt til den version af 'Victimized', der er på 'Recharged'. Det er så forfærdeligt, at jeg fik lyst til at græde, løbe hjem til mor og spørge, om ikke bare jeg kunne få mit værelse tilbage, for voksentilværelsen er simpelthen for ubærlig.

Selv ikke den nye sang 'A Light That Never Comes' kan gøre det godt igen. Linkin Park har simpelthen brændt alle broer med 'Recharged'. Hvis metalfolket i forvejen havde et lettere anstrengt forhold til dette orkester, der hele tiden har været en hybrid mellem hård og alternativ rock, rap og nu-metal så er det bestemt ikke blevet bedre med 'Recharged'. Tværtimod. Ethvert tilhørsforhold til de tunge genrer er fjernet i det computerhelvede, der åbner sig i anlægget når man smider denne forfærdelige remix-plade på.

Jeg har siden måtte bruge adskillige timer med den nye Deicide-plade for at få kalibreret mine ører igen. For Linkin Park er nu én gang for alle lagt i graven her hos denne anmelder. Det er simpelthen spild af tid at beskæftige sig med så ligegyldig musik. Bevares, de skal nok tjene nogle penge med deres videospil og de sange, der er med i disse, men det må de så gøre uden mig. Jeg kvitterer med 0 point for denne udgivelse. Det er retvisende.

Her kan du få voldtaget dine ører i tre minutter med førnævnte remix af 'Victimized' fra den nye plade.