Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Veloplagte finner

Populær
Updated

Seneste album med Children of Bodom lyder helt som vi kender dem, men er måske lige en tand bedre.

Titel
Relentless, Reckless Forever
Dato
08-03-2011
Distributør
Trackliste
1. Not My Funeral
2. Shovel Knockout
3. Roundtrip To Hell and Back
4. Pussyfoot Miss Suicide
5. Relentless Reckless Forever
6. Ugly (Download)
7. Cry Of The Nihilist
8. Was It Worth It?
9. Northpole Throwdown
Forfatter
Karakter
3

Children of Bodom har som få andre bands en signaturlyd som er den særlige synth-tunge version af melodødsmetal som mange elsker – eller elsker at hade. Og på seneste udspil, 'Relentless, Reckless Forever' bliver man da heller ikke snydt.

I det hele taget er 'Relentless, Reckless Forever' et ganske typisk Children of Bodom-album på godt og ondt. Teknikken er i højsædet og stemningen storladen, men nye musikalske landvindinger bliver der ikke gjort – det er Children of Bodom som vi kender dem, fra start til slut, og så lige en lille smule mere.

Albummet er nemlig ét af det mere veloplagte fra det finske i årevis. Muligvis er åbneren 'Not My Funeral' ikke det allermest spændende, men fra 'Shovel Knockout' og frem får man noget ganske fin melodød, der er skarpt skåret med gode riffs, højt tempo og en lyd der lader enkeltdelene stå tydeligt frem.

At Children of Bodom så ikke er et af de mest kreative bands, står til gengæld også klart efter en gennemlytning, og pladen kunne de ligeså godt have lavet for ti år siden som nu, så man kan med en hvis ret beskylde dem at lave skabelonmusik - men køber man projektet, vil man ikke blive skuffet.