Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News

Populær
Updated
Breaking Banger News
Iron Maiden: Webcast fra Roskilde-koncerten på tysk website på søndag - og interview på vej på Heavyjam.dk! Iron Maidens gode koncert i fredags på årets Roskilde Festival bliver webcastet i audio på søndag i programmet "Stahlwerk" på den tyske online radio, Fritz mellem kl. 20 og 22. Du kan læse mere om radioen og om webcastet, her (tysk-kundskaber en ubetinget fordel): http://www.fritz.de/soundgarden/stahlwerk/

Før denne koncert fik undertegnede i øvrigt lejlighed til at høre et par smagsprøver på det nye Iron Maiden album, "Dance Of Death", der virker som klassisk Maiden med både tre-fire minutter lange uptempo numre som den oplagte 1. single, "Wildest Dreams", som bandet også spillede ved Roskilde-koncerten, krydret med syv-otte-ni minutter lange episke numre.

Ligeledes før dette show, mødte Heavyjam.dk's udsendte også en meget humorfyldt udgave af trommeslager Nicko McBrain, der debuterer som sangskriver på det nye album med nummeret "New Frontier". Dette interview vil blive bragt når vi når lidt nærmere på udgivelsen af "Dance Of Death" - i september - så hold øje med det og andre opdateringer på Iron Maiden, undervejs.