Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Copenhell i biografen

Populær
Updated
Copenhell i biografen
Copenhell i biografen
Copenhell i biografen
Copenhell i biografen

Copenhell bekræfter yderligere tre navne og arrangerer biografture med Slayer og Iron Maiden.

Copenhell, der løber af stablen d. 11. og 12. juni, har offentliggjort de sidste hovednavne, som nu tæller Mastodon, DevilDriver, Megadeth, Deftones og Suicidal Tendencies.

Med offentliggørelsen af Mastodon, har Copenhell vist, at de satser tungt på de varmeste navne indenfor metal anno 2010. Mastodon har gennem de seneste år udgivet sublime plader og kronen på værket var sidste års 'Crack The Skye'. Som opvarmning for de helt store kanoner såsom Metallica og Slayer, har Mastodon stille og roligt arbejdet sig op af rangstigen gennem årene, og nu gæster de så Danmark på Refshaleøen som hovednavn ved siden af Megadeth og Deftones.

DevilDriver er en lidt anden støbning. Tung groovemetal, inspireret af Pantera og Machine Head, og med legendariske Dez Fafara i forgrunden, er DevilDriver en af metallens skjulte perler. De er utroligt populære og har en meget dedikeret fanskare, og alligevel er der stadig en snert af undergrund over dem. De vil utvivlsomt levere et energifyldt show på Copenhell.

Udover annonceringen af Mastodon, DevilDriver og Suicide Silence, som var det tredje navn i denne omgang, går Copenhell også til filmen. I samarbejde med BioZonen og CPH:Dox viser Copenhell to legendariske metalfilm i Danmarks største biograf; Imperial.

Fredag d. 12. marts kl. 23.59 vises Slayers "War At The Warfield", og som appetitvækker spiller The Psyke Projekt, der også kommer til selve Copenhell, en minikoncert lige inden filmen. Det er sgu en trailer, der vil noget!

Fredag d. 2. april kl. 23.58 vises dokumentarfilmen "Flight 666", der følger Iron Maiden rundt i verden på deres seneste verdensturne. En turne, der bl.a. bragte bandet til Banegårdspladsen i Horsens i sommeren 2008. Ligesom første arrangement er der også musik inden, og her er det meget passende Supercharger, der skal lade publikum op til en fest Bruce, Steve og co.

Ved begge forevisninger vil det desuden være Anders Bøtter fra DR's Sort Søndag, der præsenterer såvel liveoptræden som selve filmen.  Ølfabrikken er medarrangør, så lidt humle kan der sikkert også fristes med.

Opvarmning med Slayer og Iron Maiden i det spæde forår, skulle nok kunne give det danske publikum blod på tanden forud for selve Copenhell i juni måned.