Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Devilution præsenterer: Dawn of Demise

Populær
Updated
Devilution præsenterer: Dawn of Demise

Det er igen blevet tid til at Devilution i samarbejde med Beta slår dørene op for et dødsmetallisk brag af en aften.

Titel
+ Corpus Mortale
Spillested
Dato
06-10-2012
Forfatter

Hovednavnet er mægtige Dawn of Demise som har gjort deres navn stort ved ikke at lefle for nye poppede trends, men ved at bruge krudtet på at udvikle deres egen stil; en groovy gang tung og ond dødsmetal.

Bandet har turneret flittigt - bl.a. på Headbanger's Ball turneen og som hovednavn til årets Wacken Metal Battle. I juni udgav Dawn of Demise det tredje album i rækken - 'Rejoice In Vengeance'- som har fået mange rosende ord og karakterer fra anmelderne. Devilutions Casper Villumsen skrev bl.a.: "Dawn of Demise [viser] en alsidighed og en indsigt i eget materiale, som gør at alt overflødigt er pist væk, og samtidig er repertoiret udvidet, så bandet nu spænder meget bredt, og vil kunne trække flere lyttere til sig fra den pulje af dødsmetalfans, som hungrer efter brutalitet."

Læs anmeldelsen af 'Rejoice In Vengeance' her

Opvarmningen står grumgrowlende Corpus Mortale for – et band der snart kan fejre tyve år i dødsmetallens tjeneste og har været meget igennem uden af den grund at gå på kompromis. Dette er musik for de allermest rettroende dødsmetalhoveder!

Før, under og efter koncerterne vil der være Devilution-dj's bag pulten som vil svine dine øregange til med blandet tråd fra ind- og udland. Det bliver højt. Det bliver øllet. Det bliver hævi!

Vil du med? vi udlodder et par håndfulde billetter bland alle der kan svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvor mange plader har Dawn of Demise udgivet?

Svaret skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest torsdag den 4. oktober kl. 12.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Dawn of Demise".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.