Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Optakt: 70000 Tons of Metal

Populær
Updated
Optakt: 70000 Tons of Metal

I dag, mandag d. 27. januar, stævner krydstogtskibet Majesty Of The Seas ud fra havnen i Miami med kurs mod Costa Maya i Mexico. Ombord er der knap 2500 metalglade mennesker fordelt på 40 bands, crew og publikum, og årsagen til dette er intet mindre end verdens største heavy metal-krydstogt, 70000 Tons Of Metal.

Kunstner
Dato
27-01-2014

Blandt de 40 bands finder vi mit orkester, HateSphere, der i løbet af krydstogtets fire dage til søs ligesom de 39 andre bands skal spille to koncerter. De 39 tæller bl.a. Carcass, Death, Cynic, Satyricon, Soilwork, The Haunted, Dark Tranquillity og Swallow The Sun. Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en uforglemmelig oplevelse for både bands og publikum med masser af fede koncerter, fester, maveplaskkonkurrencer og, ej at forglemme, sol - masser af sol.

70000 Tons Of Metal sejlede ud første gang i 2011 og havde i 2012 Pretty Maids med ombord. Jeg stiftede første gang bekendtskab med krydstogtet under vores USA-turné med Nevermore, hvor drengene fra Blackguard reklamerede ihærdigt for det. Dengang drømte jeg søde drømme om en dag at spille 70000 Tons Of metal, og nu ser drømmen ud til at gå i opfyldelse.

Det lille barn i mig kan ikke vente, og jeg glæder mig til at bringe en fyldestgørende reportage i næste udgave. Nyd kulden i DK.