Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

RMF'13 - øl til en 20'er

Updated
RMF'13 - øl til en 20'er

Royal Metal Fest 2013 udvider i år med biergarten, hvor man har banket ølpriserne i bund, og masser af hygge, konkurrencer og boder.

Koncertarrangør

Det er ikke kun musikken på Voxhall, der danner rammen om dette års udgave af Royal Metal Fest. I år udvider man ved også at inkludere nabospillestedet Atlas, hvor der selvfølgelig er tung tråd på anlægget. Og så er der billige øl til de tørstige sjæle. En flad 20'er for en bajer. Det er da til at forstå.

Festen stopper dog ikke her. Metal Royale har sørget for, at bl.a. 4Sound, Horror Records, Ancient Darkness Productions og Phantasmo DVD kigger forbi med boder, hvor der sikkert bliver muligt at shoppe nye musikinstrumenter, plader og splatterfilm m.m.

Der er bl.a. konkurrencer, hvor man kan være så heldig at vinde en Explorer-guitar eller koncertbilletter. Der bliver også lavet release-events med de lokale bands Diamond Drive og The World State. Så i pauserne mellem både danske og internationale bands på scenen ovre på Voxhall er der altså mulighed for at hvile stængerne, få sig en kold øl og nyde nogle af de andre ting, der også danner rammen om den store metalfestival i Århus.

Her på Devilution håber vi, at der kommer rigtig mange mennesker og støtter Århus' metalfestival, og vi håber, at vi får et par gode dage midt i april, hvor hovednavnene Satyricon, Vader, Cryptopsy og Dream Evil nok skal sørge for, at der bliver en fest. Med en af de store eksportsucceser fra Århus i form af lokale Hatesphere til at afrunde hovednavnene er der lagt op til to tunge dage. Vi ses forhåbentlig!