Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Uge 15: Ugens Udgivelser

Updated
brostrøm

Vi er stadig lukket inde, og solen skinner udenfor, føj! Godt, at der findes mørklægningsgardiner og en masse mørke udgivelser at svælge sig i denne uge.

Kunstner
Dato
05-04-2020

Blandt de større udgivelser findes først og fremmest Nightwish, der udkommer med fuldlængden ’Hvman. :||: Natvre.’, og ser man bort fra den rædderlige formatering, så passer titlen meget godt på vores nuværende situation. Pladen bliver udgivet som to cd’er, hvor den ene består af et 28 minutter langt instrumentalt nummer. Bandet deler vandene – så nogen vil nok nyde at fordybe sig i det symfoniske univers, imens andre vil foretrække at gå en tur udenfor med de svedende, hostende motionsløbere, som landet synes overtaget af.


Fra de danske rækker trækker vi Wayward Dawn, der følger op på deres første udgivelse, ’Soil Organic Matters’. Det gør dødsmetal-orkestret med ’Haven of Lies’, der udgives af gode gamle Mighty Music. Det vil vise sig, om Skanderborg skal være det nye epicenter for den slags.

">

Hov! Nej den her: Kreator og Lamb of God tager lige en limited release split-ep, der nok får begge bands fans til at føle manglende forløsning. Godt, at vi ikke bruger penge på koncerter for tiden, nu kan du få råd i budgettet til endnu en 7”, du aldrig får sat på derhjemme. Svenske Bloodbath smider også lige en tre-tracks-ep på gaden, så der var også lige 13 minutters underholdning sikret.Udgives 6.4.2020
Ritual - Epic Sagas (Careless Records)

Udgives 8.4.2020
Skrymir - Predominate

Udgives 10.04.2020
Benighted - Obscene Repressed (Season of Mist)
Nightwish - Hvman. :||: Natvre. (Nuclear Blast)
Wayward Dawn - Haven of Lies (Mighty Music)
Wolfheart - Wolves of Karelia (Napalm Records)
Metal Church - From the Vault (Rat Pak Records)
Lamb of God / Kreator - 666 World Divided / Checkmate (Nuclear Blast)
Bloodbath - Unblessing the Purity (Peaceville Records)