Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Copenhell 2020: Dog Eat Dog

Updated
-XTD7172-21-1504563052
-XTJ6643-7-1504563053
-XTD6945-20-1504563052
-XTD6674-28-1504563052

Som en del af vores optaktsserie til Copenhell 2020 har vi smidt en håndfuld spørgsmål efter Dog Eat Dog-frontmakker John Connor.

Kunstner
Titel
John Connor
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter

Hvad kan vi forvente os af jeres koncert på Copenhell?

Dog Eat Dog er kendt for altid at medbringe en festlig atmosfære til festivaler, så det kan helt sikkert forventes.

Hvad vil karakterisere jeres sætliste?

Vi fejrer vores 30-års jubilæum i 2020, så vi regner med at spille en bred vifte af vores bagkatalog, muligvis med nogle smagsprøver fra vores kommende album.

Hvad er det værste der kan ske under jeres koncert?

Vi siger altid "forvent det uventede". Sidste sprang min akillessene, mens jeg var på scenen, men vi stoppede ikke koncerten af den grund, så jeg kan jeg ikke se, hvad der skal aflyse vores fest. Ud over død eller dårligt vejr.

Hvad skal fans især lytte til, hvis de ønsker at forberede sig til jeres koncert?

Noget 90'er-musik, måske? Vi hører selv alt muligt forskelligt før vores koncert for at komme i stødet. Det er afhængigt af, hvem af os, der er DJ.

Planlægger I at se nogle koncerter på festivalen?

Ikke alle navnene er blevet offentliggjort, så jeg er ikke sikker. Men efter 30 år i branchen er der altid nogen, vi kender. Vi har lært en del bands at kende efterhånden.

Hvordan oplever du forskellen mellem små indendørs koncerter og de store udendørs sommerfestivaler?

Vi er glade for alle muligheder for at komme op på scenen. De små scener er selvfølgelig mere intime, og vi kan komme tættere på publikum, men festivaler er en god mulighed for at få sig nogle nye fans. 

Hvad forventer I jer af festivalen?

Vi forventer at have en fest. Vi har ikke haft mange muligheder for at spille i Danmark i de senere år, så vi er glade for at få lov at møde danskerne igen. Specielt fordi vi nu arbejder med at forberede det første Dog Eat Dog-album i mange år.