Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 – Uge 41 2017

Populær
Updated
Top 5 – Uge 41 2017

Nogle uger er mere intense end andre, og denne uge bliver en af de særligt hidsige for koncertfotografen. Vi stiller skarpt på fem af ugens Københavnske koncerter.

Kunstner
Spillested
Dato
15-10-2017
Fotograf
Jacob Dinesen

1. Airbourne – Amager Bio – søndag d. 15 . oktober

Hvis du synes at AC/DC er for varieret, eller billetterne for dyre, og dog for stolt til at gå til koncerter med jam-bands er Airbourne lige noget for dig. De er ikke nærige med besøg på disse kanter, men hvis du ikke kan få nok af sprøjtende øldåser eller klap på to-og-fire er søndagens koncert vejen frem. Hvis du, mod vores anbefaling, stadig ønsker at deltage bør du skynder dig. Der er kun få billetter tilbage.

2. Unsane – Loppen – torsdag – 12. oktober

Selvom musikken er hadsk noiserock, er Unsane et af de rareste bands, du kan se live. Newyorker-trioen har netop udgivet sit første album i fem år, og de har faktisk ikke spillet i Danmark siden 2005 på Stengade. Dengang var svenske Suma med som opvarmning, og det er de igen denne aften.

3. Voivod – Stengade  - søndag d. 15. oktober

For alle, der kan lide musikken uforudsigeligt veloplagt, er Stengade stedet man skal være på søndag. Canadiske Voivod er allerede tilbage og efter den mesterlige koncert på Sweden Rock i år glæder vi os!

4. Kellermensch – Vega – lørdag d. 14. oktober

Super stilet, super mørkt. Kellermensch udgav tilbage i januar, ’Goliath’, en af årets bedste danske plader. Siden har de spillet lidt koncerter hist og her, f.eks Roskilde Festival, men først nu er de på egentlig Danmarksturné som support for albummet. Hvis du ikke allerede har løst billet bliver det dog desværre en lang næse til dig thi koncerten for længst er udsolgt.

5. Baest – Templet –fredag d. 13. oktober

På fredag er det ”Kulturnat” i København. Vi anbefaler alle at flygte væk fra byen. Væk fra horderne af rygsækbærende, grånende kulturturister fra storbyens altopslugende opland. Et oplagt sted at drage hen er Templet i Lyngby. Her spiller alles dødsmetalkæledægger, Baest. Vel mødt.