Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Blodbad på fladskærm

Populær
Updated
Blodbad på fladskærm

Supergruppen Bloodbath har udgivet en lækker dvd med et show fra Bloodstock Open Air.

Kunstner
Titel
Bloodbath Over Bloodstock
Dato
25-04-2011
Distributør
Karakter
3

Historien om Bloodbath starter i Sverige tilbage i 1998 da en masse højtprofilerede musikere i det svenske metalmiljø satte sig sammen og formede bandet. Det var med blandt andre Mikael Åkerfeldt og Dan Swanö. Det blev til den anmelderroste debut 'Resurrection Through Carnage', og efterfølgende 'Nightmares Made Flesh'. I 2005 spillede de på Wacken, hvor Åkerfeldt annoncerede, at det ville blive deres sidste koncert.

Det blev det ikke. For her seks år senere har de udgivet endnu en plade i form af 'The Fathomless Mastery' fra 2008, og koncerten fra Wacken i '05 er sidenhen også blevet udgivet på dvd. Nu er Bloodbath så tilbage med en ny dvd, denne gang optaget på Bloodstock Open Air i England tilbage i august 2010.

Det er hele showet, der passende slutter af med 'Eaten', der ikke kun virker live, men også på denne udgivelse. Fedt nummer og publikum er godt med! På denne udgivelse har man kælet en del for ekstramaterialet. Der er en musikvideo med til nummeret 'Hades Rising', og man har en håndfuld numre fra Party.San Open Air-koncerten i 2008 med som bonus. Herudover nogle interviews med bandmedlemmerne.

En ganske fin udgivelse, der vil glæde fans af bandet. Jeg selv er ikke så imponeret over udgivelsen, men den mangler sådan set ikke noget. Den er adresseret fans og dem, der så Bloodbath på Bloodstock Open Air, eller som bare gerne vil eje et stykke af Åkerfeldt og co. på scenen. Kvaliteten fejler i hvert fald ikke noget. Den er professionelt optaget i både billede og lyd, så er man til svensk dødsmetal fra supergruppen Bloodbath, så er denne dvd nu tilgængelig.