Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Monster Magnet - Big Stage 2, Metaltown

Populær
Updated
Monster Magnet - Big Stage 2, Metaltown Dave Wyndorf: ROCKstjerne! Der var dog ikke så meget stjerne over Monster Magnets evigt karismatiske forsanger, da han og band som et af Metal Towns hovednavne valsede ind på scenen og satte af sted med mesterlige "Dopes to Infinity".

Af udseende lignede han mere Johnny Madsens ukendte tvillingsbror (al respekt til Madsen, men en rockstjerne forsøger han jo heldigvis ikke på at ligne), og den maniske sprælskhed, der plejede at kendetegne Wyndorfs optræden, var reduceret til en sagte kølighed ved mikrofonstativet. Til trods for de mange ekstra kilo, den slidte lortebrune læderjakke fra overskudslageret og de fysisk passive udfoldelser, udviste de dog en spilleglæde der var alt andet end forældet og nedslidt.

Koncerten gik over i "Crop Circle" efterfulgt af "Powertrip", og begejstringen var stor. Forinden Monster Magnet havde henholdsvis Bullet for My Valentine og Hardcore Superstar leveret to fesne parodier på metalkoncerter, og det var som om, at de alt for få publikummer, der rent faktisk var blevet til Wyndorf og co., havde brug for en dosis oprigtighed. Anciennitet og format. Overlegne riffs og nosser. Dét leverede Monster Magnet. Nu ses der frem til at genopleve stilen i Store Vega til november.

Dato
08-06-2027
Genre
Karakter
3