Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Born from Pain - Party Stage, Wacken Open Air

Populær
Updated
Born from Pain - Party Stage, Wacken Open Air Alle der ved noget om noget, ved, at der kun findes to former for hardcore: pissefed - eller røv elendig! På Wacken er der desværre ikke så meget hardcore (panda tyskerne, preusser metal-elskerne og Kong Kent fatter vist ikke helt charmen), men et enkelt act havde dog fundet vejen fra Holland til Wacken. Og fredag eftermiddag, med bagende solskin og tømmermænd skulle det hurtigt vise sig hvor Born from Pain var henne i spektret.

Der er ikke meget plads til slinger i valsen hos Born from Pain, hvor de 10 år, bandet har eksisteret både kunne ses og høres. Fra starten førte de os sikkert igennem den lille time som Wacken havde stillet til rådighed for hardcorefolket, med en sprudlende energi, chops, der sad hvor de skal (lige i dunken) plus den meget meget, meget glade frontmand.

Crowden tog godt imod og der blev surfet så det var en ren fryd, hvor er det egentligt rart at Wacken er så meget gearet til vores metal kulturs små særheder. Men okay hvis de ikke var her, hvor så?

Vi fik os en lektion i, at selvom det er fredag "morgen", og solen skinner så kan man stadig godt fyre den max auf (ja lidt tysk kan man vel), og smile hele vejen. Det eneste jeg savner fra de hollandske hardcore drenges hardcore/thrash fusion er dèt riff/brøl/chant, man kan have kørende i hovedet resten af dagen. Men okay, der skal jo heller ikke gå rent Whitesnake i den...!

Dato
06-08-2004
Karakter
3