Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Rastløs thrash

Populær
Updated
Rastløs thrash
Rastløs thrash
Rastløs thrash
Rastløs thrash
Rastløs thrash

Metaltown 2009 - Trivium

Kunstner
Dato
26-06-2009
Genre
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
3

Til tonerne af et pompøst klassisk tema gik metal-thrasherne på scenen akkompagneret af et ganske stort bifald, og et kvart sekund efter nåede tempoet store højder uden på noget tidspunkt at lægge sig.

Trivium har generelt travlt, og desværre ikke kun musikalsk. De virker næsten rastløse på en scene, fordi de stormer rundt uden et formål og uden egentlig at få publikum med, som om de endnu ikke har fundet et formål med at have et aktivt sceneshow men bare gør det, fordi de kan.

Heldigvis for både band og lyttere, går det ikke ud over hvordan musikken bliver fremført, og de har tjek på at lave gode varierede numre, der fungerer live. I starten fremstod det hele dog lidt mudret, men efterhånden som koncerten skred frem, fandt lydmanden de rigtige knapper, og fik Triviums knivsparke breaks såvel som længere melodiske stykker til at fremstå lige tydeligt og rent men med en tilpas metallisk tilgang.

Endnu mangler de fire unge amerikanere dog at fremtrylle en klassiker eller to, der, i hvert fald i festivalsammenhænge, kan nå ud til andre end de mest trofaste fans, og derfor var det mest en koncert for dem, frem for almindeligt nysgerrige metaltilbedere.