Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Behårede boller

Populær
Updated
Behårede boller
Hatebreed spiller den rigtig hårde smadder metal på "The Rise Of Brutality". Der er ikke nogen form for falsk varebetegnelse på Hatebreeeds nye udspil, "The Rise Of Brutality", der er en gedigen omgang groovy thrashcore-metal pakket ind i en solid smaddersound. Jovist, Hatebreeds onde udgydelser er måske nok hørt mange gange før, men man må sige at bandet formår at uddele en umådelig effektiv lige højre til de hævi hoveder, der vil have deres hævi metal helt og aldeles rustri.

Det er hårdt, det her, og det er udelukkende i dynamik, dunder, energi og power, Hatebreeds force ligger. Det er ikke de monstrøse melodier og mægtige hooklines, man finder på "The Rise Of Brutality"! Raging Speedhorn på testeoron-tabletter, er vel nærmest lignelse, her?

Hatebreed skal dog nok mest opleves på en scene, vil jeg mene, og med tanke på bandets igangværende supporttjans for selveste Slayer i USA, så kunne bandet måske være et tidligt men skarpt emne til et lille tungt telt på sommerens Roskilde Festival?

Kunstner
Titel
The Rise Of Brutality
Distributør
Karakter
2