Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Ny minifestival i København

Populær
Updated
Ny minifestival i København

Med Days of Thunder sætter Huset, København fokus på den danske metalscene

Spillested
Dato
11-12-2009
Distributør
Forfatter

Der er lovet smæk for skillingen når Konkhra, Artillery og upcoming acts som The Omnihill, Koldborn og ikke mindst redaktionens favoritter i Crocell spiller op til bal d. 11. og 12. december.

Festival arrangør, Jakob Thorkild Overgaard siger:
”Festivalen er en anerkendelse af, at den danske metalscene er i en rivende udvikling og står rigtig stærkt. Vi har i programlægningen forsøgt at trække linier mellem vækstlaget, og de etablerede navne på den danske metalscene, for på den måde at tegne et landkort over dansk metal og de forskellige karriereniveauer der findes på landsplan.”

Festivalens program har forsøgt at vise bredden indenfor genrerne på metalscenen. Således kan man opleve festivalens åbningsact Crocell, som med en tilbagevenden til en mere old-school lyd, spiller fængende metal, med tydelig inspiration fra den svenske dødsmetal, mens man om lørdagen kan høre Destroyerboy, der leverer dynamiske skift og groovy hooklines, som læner sig mere op ad metalcore.

Days of Thunder fejrer en scene, der på trods af manglende airplay, er stærkt integreret, og som med stort engagement allerede har manifesteret sig langt ud over Danmarks grænser.

Programmet er:

Fredag d. 11. december:

22.00: Crocell
23.30: Koldborn
01.00: Konkhra

Lørdag d. 12. december:

22.00: Destroyerboy
23.30: The Omnihill
01.00: Artillery

Prisen er 50 kr. i entré pr. aften.