Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

SRF ’15: Koryfæerne

Populær
Updated
SRF ’15: Koryfæerne

Fra Judas Priest over Mötley Crue til Slash. Årets hovednavne er blandt de største i rockhistorien!

Ace Frehley (US)

Den legendariske guitarist fra Kiss har storhedstiden bag sig. Men mon ikke det alligevel nok skal blive festligt, når Space Ace spiller de gamle klassikere – bare uden sin berømte makeup?

Hvornår: Lørdag, Festival Stage, kl. 16
D-A-D. (DK)

Formen har svigtet gennem de sidste mange år. Men på papiret er der lagt op til en god koncert, når de danske ikoner giver midnatskoncert på festivalens første dag.

Hvornår: Onsdag, Sweden Stage, kl. 24
Def Leppard (UK)

Et af de bedst sælgende rockbands i historien giver en koncert, der vil bestå af greatest hits. Det skal nok få publikum i stemning!

Hvornår: Torsdag, Festival Stage, 22.30
Extreme (US)


Det amerikanske funkmetalband er mere end bare kæmpehittet fra 90’erne ’More Than Words’. Nuno Bettencourt er en guitarist i verdensklasse, og Extreme har masser af gode numre i diskografien. Spørgsmålet er dog, om tiden er løbet fra dem?

Hvornår: Lørdag, Rock Stage, 20.45
Judas Priest (UK)

Legenderne har været på afskedsturné i flere år efterhånden. Alligevel bliver det til både nye plader og flere koncerter. Og hvorfor ikke? Judas Priest holder stadig på scenen!

Hvornår: Lørdag, Festival Stage, 22.30
Mötley Crue (US)

Mötley Crue er desværre endt som en bleg kopi af sig selv på scenen. Måske de endelig selv har indset det, da koncerten bliver deres sidste og eneste i Skandinavien, før de stopper karrieren sidst på året. Så afdanket eller ej: Der er mødepligt til en final drink with the crue!

Hvornår: Fredag, Festival Stage, 22.30
Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators (US)

Seneste album, ’World on Fire’, var noget af skuffelse fra den legendariske guitarist. Men så er det jo godt, han altid spiller gode gamle klassikere fra Guns N’ Roses-tiden!

Hvornår: Torsdag, Festival Stage, kl. 16
Toto (US)

Den amerikanske gruppe har snart 30 år på bagen, men spiller stadig fremragende. Og de skal nok levere alle de bløde hits fra ’Africa’ over ’Hold the Line’  til ’Rosanna’.

Hvornår: Torsdag, Festival Stage, kl. 19