Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Videopremiere: Rot Away – ‘Hang Low’

Populær
Updated
Skærmbillede 2021-06-03 kl. 22.05.22

Strobelys, nøgen hud og masser af breakdowns: Rot Away har tydeligvis ikke fået memoet om, at beatdown hardcore er umoderne, og tak for dét.

Kunstner
Fotograf
Jakob Harris Films

Vi må håbe, at Rot Away er blevet covidtestet fornylig, for den nye video får én til at kunne smage andre mænds sved og mærke deres albuer i ribbenene. Det er naturligvis en anbefaling.

Lige efter sommerferien lander debutalbummet på sydsjællandske Last Mile Records, og det er blevet til chug på chug på chug. Hvor debut-EP’en viste gode intentioner med en metallisk hardcore af et mere tidstypisk crossover-snit, er Rot Away på ‘Nothing Is Good’ gået i en langt tungere retning. Det er ikke den hardcore, der kommer flyvende henover hovedet på dig med lemmer ud til alle sider: Det er den hardcore, du støder ind i midt i pitten.

Som bliver stående.
Indtil den skubber igen.

‘Hang Low’ er et pitbeast af en single, og hvis den tilhørende video ikke får dig til at kunne smage sveden, lugte det harske kød og mærke de blå mærker springe frem af sig selv, har du ikke fortjent core.

På Devilution er vi glade for at kunne præsentere videoen, og du kan lige så godt finde tandbeskytteren frem, for vi kommer til at snakke meget mere om Rot Away henover sommeren og efteråret.