Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Devilution præsenterer: Entombed A.D. + By The Patient

Populær
Updated
Devilution præsenterer: Entombed A.D. + By The Patient
Devilution præsenterer: Entombed A.D. + By The Patient

Devilution er stolt af at kunne præsentere Entombed. A.D., 16. november på BETA, København, og vi er mindst lige så stolte af at kunne præsentere supporten, By The Patient, som vi i øvrigt har nyt at fortælle om. Vi skyder hele pakken afsted med en hurtig konkurrence.

Titel
+ By The Patient
Spillested
Dato
16-11-2014
Forfatter

Sidste år gik Entombed op i flammer og de to orginale medlemmer, LG Petrov og Alex Hellid, måtte gå hver til sit. Entombed A.D. så derefter dagens lys. Konstellationen er med den legendariske Lars Göran Petrov – også kendt som LG – så den ultratunge og groovy sound som vi kender og elsker fra Entombed, er til stede. De øvrige medlemmer er Nico Elgstrand, Victor Brandt og Olle Dahlstedt.

I august udkom 'Back to the Front,' og det er stilmæssigt en videreførelse af klassisk Entombed, så den vil skuffe fans af bandets tidlige albums, da den nye er tung som ind i helvede, med den samme gode fornemmelse for sangskrivning. Derfor kan man også se frem til en koncert af høj Entombed-kvalitet. Læs anmeldelsen af 'Back to the Front'

Opvarmningen er den danske stigende metalstjerne By The Patient, og der er nyt at fortælle fra dén lejr.

For det første har By The Patient skrevet kontrakt med tyske Lifeforce Records og udkommer med et nyt album 23. januar (digitalt) og 26. januar fysisk. Pladen kommer til at hedde 'GEHENNA'.

Dernæst er der nyt om bandets line-up. Rygter har svirret, men nu skulle det være vist: Forsangeren Tan er ikke med længere, og bandet har valgt at fortsætte som en kvartet. Bandet udtaler:
”Tan, vores frontmand igennem næsten seks år, har valgt at forlade bandet og søge nye veje. Vi vil ikke belemre jer med detaljer om hvorfor og hvordan. Det der for os betyder noget nu er, at der ikke hersker dårlig stemning imellem os, og at vi kan se tilbage på en masse fede oplevelser. I starten legede vi med forskellige idéer om, hvem der skulle overtage, men vi kom ret hurtigt frem til, at det er der sgu ingen, der kan eller skal. Vi har i stedet bestemt os for noget andet, som giver musikken noget helt nyt og intenst, og som vi synes I skal komme og se d. 16. november, når vi varmer op for ENTOMBED A.D. på BETA eller d. 21. november, når vi spiller med KONKHRA på Forbrændingen. Vi har vanvittig meget blod på tanden og glæder os til at se hvad LIFEFORCE kan gøre for os i metallandet Tyskland”.

Læs her om Devilutions tur i studiet med By The Patient

Det bliver et brag af en søndagsfest, for der vil være Devilution DJ'ing før, mellem og efter livemusikken og masser af billig øl!

Konkurrence
For at fejre arrangementet udlover 2x2 billetter til koncerten med Entombed. A.D. + By The Patient.

For at deltage skal du være tilmeldt som bruger på devilution.dk og svare rigtigt på følgende spørgsmål ”Hvilket år udkom 'Left Hand Path'.”

Svaret sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Der skal stå ”Entombed A.D.” i emnefeltet. Vi skal have svaret i hænde søndag 2. november. Vinderne vil blive trukket dagen efter, og vil få direkte besked.


Køb billetter her