Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Mayhem

Populær
Updated
Konkurrence: Mayhem

Er du til black metal? Nu har du chancen for at vinde billetter til en koncert i Pumpehuset med et af de bands, der på godt og ondt var med til at grundlægge genren!

Kunstner
Dato
31-05-2014
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen

I samarbejde med Pumpehuset udlodder vi 2 x 2 billetter til koncerten med norske Mayhem i Pumpehuset lørdag d. 31. maj 2014. Mayhem behøver vel nærmest ikke nogen introduktion.

Et af de mest berygtede og berømte bands, ikke mindst pga. mordet på guitaristen Euronymous, forsangeren Deads selvmord samt epokegørende plader som 'De Mysteriis Dom Sathanas'.

Mayhem er om noget, et af de bands, der for alvor var med til at udvikle og etablere den genre, vi i dag kender som black metal. For feinschmeckere er det bedre kendt som 'second wave of black metal'.

Mayhem udsender d. 6. juni 2014 deres syvende studiealbum, der får titlen 'Esoteric Warfare'. Den første single 'Psywar' er allerede udgivet. Den får du højst sandsynligt at høre på Pumpehuset og du kan allerede nu øve dig i at kunne teksterne forud for koncerten via musikvideoen her:

{qtube vid:=7d7cr-zdm1Y}

For at vinde billetter til koncerten i Pumpehuset skal du svare rigtigt på dette spørgsmål, hvorefter du deltager i lodtrækningen om de 2 x 2 billetter.

Hvem indspillede basguitaren på 'De Mysteriis Dom Sathanas'?
 
Svaret skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest onsdag. d. 28. maj 2014 kl. 12.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Mayhem".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.