Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Casper Villumsens Top 5

Populær
Updated
Med et boom i reunions og for dansk metal generelt er her fem af Casper Villumsens mest savnede danske bands:

1. Iniquity
"Bandet har haft flere medlemmer end et symfoni-orkester, så i lige hvilket line-up det skulle være er svært at sige. Men bandet er i hvert fald, af de her nævnte, nok det band, der huskes bedst i udlandet".

2. Cyanotic
"'Promo 95' var bare fed, med lækkert dybt growl. Vokalstilen blev ændret lidt på bandets eneste album, 'Sapphire Season', men er stadig fed. Et album, der ikke fængede 100 % dengang, men gennem årene har vundet en favoritplads indenfor groovy, halvmelodisk død med fandens fede guitarleads".

3. Behind the Curtain
"Ja, de nåede så kun et album. Men det var topsange indenfor den progressive metal, og det faktum kunne en ellers lidt fesen produktion slet ikke skjule".

4. Furious Trauma
"Noget a la 'Primal Touch' - debutalbummet - ville da ikke falde helt til jorden i dag. Fed, lettere hysterisk thrash vokal fra Lars Schmidt og god energi generelt. Det første danske metalband jeg nogensinde så 'live'. I den lokale ungodomsklub. Nostalgi"

5. Dominus
"Michael Poulsen har jo travlt med andet, så det sker næppe. Faktisk er det også mest hans ondskabsfulde dybe growl på death/black-klassikeren 'View to the Dim', der savnes".