Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Satanisk sugesaft

Populær
Updated
Top 5 - Satanisk sugesaft
Top 5 - Satanisk sugesaft
Top 5 - Satanisk sugesaft
Top 5 - Satanisk sugesaft
Top 5 - Satanisk sugesaft

Three Floyds Brewing Co. fremstiller satanisk sugesaft for nogle af klodens ypperste metalbands. Vi har fundet de fem metalliske øl, vi allerhelst vil nedsvælge til den kommende redaktionsjulefrokost.

Kunstner
Titel
+ Amon Amarth + Eyehategod + Pig Destroyer + Municipal Waste

Føde - og drikkevareproducenter får i stigende grad øjnene op for potentialet i samarbejder med metalbands om nye produktlanceringer. Især på ølmarkedet brygges der i disse år konstant på nye sataniske alliancer mellem metallens mørke fyrster og humlens betvingere. Three Floyds Brewing Co. fra Indiana er formentlig verdens førende bryggeri, når det kommer til alkoholiske samarbejder med metallens ypperstepræster.

Ratebeer.com er siden, hvor ølnørder over hele verden fælder dom over alverdens obskure bryg, heriblandt selvfølgelig Three Floyds Brewings metaløl, som høster fantastiske bedømmelser. Vi har fundet frem til de fem uhelligste metalbryg, som vi allerhelst vil hælde i svælget til redaktionens kommende julefrokost.

1. High on Fire – Razor Hoof
Selv om Matt Pike nu er tørlagt, og mandens ellers så flot struttende ølvom nu formentlig kun næres af grøn te, kildevand og levende småbørn, har High on Fire selvfølgelig deres egen øl, som er fremstillet i samarbejde med Three Floyds Brewing Co. Det er en frugtig øl af saison-typen, men dog med en alkoholvolume på 8.3 %, som nok skal slå som et spark fra Des Kensels stortromme. Selv om Ratebeers brugere kun scorer Razor Hoof til 55/100 point, er vi sikre på, at redaktionen enstemmigt vil uddele karakteren 666 til denne øl.   

2. Pig Destroyer Permanent Funeral IPA
Bryggeriet har lavet signatur-øllen 'Permanent Funeral' i samarbejde med grindcore-kongerne i Pig Destroyer – en kraftigt humlet IPA, som i 2013 vandt sølvmedalje ved verdens største ølfestival Great American Beer Festival i Denver, Colorado. Permanent Funeral er en såkaldt Imperial Ipa med en lys og ultraaromatisk profil, en voldsom alkoholstyrke på 10.5 % og ikke mindst en perfekt score på 100/100 på Ratebeer.com 

3. Municipal Waste Toxic Revolution
"Municipal Waste is gonna fuck you up!" lyder et af Richmond-bandets mere poetiske tekststykker. Det er der garanti for, hvis lyden af 'the Waste' suppleres med bandets signatur-stout, 'Toxic Revolution', som scorer 98/100 point på Ratebeer og sælges med denne ordlyd: "This stout ale is the combined efforts of Municipal Waste and Three Floyds to create a black liquid wall of death in your mouth. Enjoy!" Vi siger tak og skål! 

4. Amon Amarth Ragnarök
Denne righoldige porter med en alkoholstyrke vil være en passende forfriskning til Jordens undergang. Lokal honning og røget malt gør Ragnarök til en eliksir til de sidste timer, mens tordenguden svinger sin mægtige hammer over den ynkelige menneskehed. Lad dommedagshornet gjalde! Ratebeers brugere kvitterer med 98/100 point.

5. Eyehategod In the Name of Suffering
Sludgepionererne fra New Orleans har selvfølgelig også deres egen sorte, sataniske saft. En såkaldt Black IPA, som er spækket med humle og hårdt ristet malt, så misantropien og den generelle livslede kan få frit løb til øllets 7.1 % alkohol. Ratebeer deler ikke sortsynet, de deler rundhåndet ud og giver den sorte sludgesaft hele 98/100 point.