Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 – KISS-merchandise, du ikke vidste, du havde brug for

Populær
Updated
Kiss Air Guitar Strings-banner

Er der nogen, der har rykket barren for, hvor stærkt man kan formidle sit brand og ramme sit publikum med sin merchandise – så er KISS i en liga for sig.

Kunstner
Genre
Forfatter

Du kender det uden tvivl. Du står til en pissefed koncert, men har allerede så småt glemt, hvad bandet hedder, og går derfor direkte hen i merchboden for at erhverve dig et mere varigt minde om aftenen. Til din bitre erfaring sælger de kun en snoldet, sort T-shirt, der ligner alle de 137 andre, du har liggende i garderoben derhjemme, og så et patch, som du intet har at bruge til, fordi du alligevel har anerkendt, at du aldrig får taget dig sammen til at lave den battlevest, inden det går ned igen på Copenhell. Du går derfor tomhændet hjem, og bandet fordufter i de tåger, du måske indtog i løbet af aftenen.

Men frygt ej!

KISS har svaret!

Ganske som vi kender dem fra navnkundige rockevergreens som 'Rock and Roll Party', 'Rock and Roll Hell', 'Rock and Roll All Nite' og 'Rock Bottom', har de gamle shock rockere også gang på gang imponeret med deres mindst lige så slagkraftige arsenal af KISS-merchandise, i tilfælde af at caps lock ikke var nok til at huske deres navn i forvejen.

Vi har her, i tilpas god tid inden Copenhell, samlet op på nogen af deres stærkeste bidrag til merchandise-verdenen, som du (måske indtil nu?) ikke vidste, du havde brug for:

1. KISS Air Guitar Strings
Hvor mange gange har du ikke stået til en koncert og svinget helikopterarmen til nok et monsterriff formålsløst ud i den tomme luft, fordi du nu engang manglede de helt rette strenge at spille op og imponere dine venner med?

KISS har svaret!

Med deres KISS Air Guitar Strings har du nu muligheden for at varme op til Refshaleøen uden risiko for at misse takten. De er praktiske, er tilpasset ethvert riff i hele KISS-diskografien og fylder intet – helt bogstaveligt! Og så får du ovenikøbet en pose samt et papprint med hele bandet i fyr og flamme med i købet. Ahhmen altså.
KISS Air Guitar Strings

2. KISS-crocs
... og så sidder du måske der på Lars Tyndskids mark og tænker:
Hvad skal jeg bruge luftguitarstrenge til, når jeg aldrig går til koncerter, fordi jeg har for travlt med at luge ud i stalden, men stadig synes, KISS er det fedeste band i verden?

Frygt ej!

KISS har også svaret til dig!

Med disse KISS-crocs risikerer du ikke at svine dine sneakers til med svin. De giver dig luft til tæerne og er så hårde, at du ikke vil kunne mærke det, hvis nogen træder på dig, uanset hvor stort et svin der er tale om. Kan af samme årsag givetvis også tjene samme formål i en KISS-pit nær dig.
KISS crocs

3. KISS-kisten
Nu er du måske en af dem, der allerede er nået dertil, hvor du frygter for dit ve og vel, mens du sidder og nedfælder dit testamente,  men synes, du mangler noget at pimpe din begravelse op med, for at vise hvor ægte et metalhead du er?

KISS har også tænkt på dig!

Som de betænksomme shock rockere, de er, har de nemlig fabrikeret en sirligt dekoreret kiste til lejligheden med nok af flammer og blodige tunger til forhåbentlig at sprede et lille smil i gråvejret.
KISSten bliver i øvrigt p.t. testet af de tidligere Pantera-medlemmer Dimebag Darrell og Vinnie Paul, afventer fortsat bedømmelse.
KISS coffin

4. ”KISS Him”-cologne
Hvis du har vigtigere ting at bekymre dig om end døden, såsom dit næste scoringstogt på Escobar eller High Voltage, så har KISS gudskelov også tænkt på dig!

Med deres ”KISS Him”-cologne, der i øvrigt er en del af udsøgt serie af produkter som body wash og aftershave soother, garanterer Gene Simmons dig vilde, vilde nætter og kaskader af piger, der er som skabt til at elske dig.

Køb den før din nabo – eller med din nabo!
KISS cologne

5. ”KISS Meets the Phantom of the Park”
Til jer, der sidder derude bag skærmen og dybest set bare vil se for egne øjne, hvorfor KISS er guds gave til mennesket, så har KISS også lavet filmen til dig!

”KISS Meets the Phantom of the Park” er fra 1978 og viser, hvordan de på højden af deres karriere stopper en gal videnskabsmand fra at klone menneskeheden om til robotter. Med øjne, der skyder laser, løvebrøl og mindeværdige replikker som ”So much for my solo” og ”This dead man won't die” er der tale om en undervurderet og aldeles bingeværdig klassiker. Vi har allerede requestet den til streaming på Netflix, så du ikke behøver at gøre det. Det var så lidt.
KISS MEETS THE PHANTOM OF THE PARK