Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Giants of Rock 2005: Accept

Populær
Updated
Giants of Rock 2005: Accept
Accept erstattede Motörhead på Giants of Rock, og det gjorde de tyske veteraner med stor spillelyst. Accept, Giants of Rock, Gentofte Stadion, 10. juli:

Der var knald på solen på Gentofte Stadion, øllet var umuligt at opdrive og vi stod klar til at blive bombet tilbage til de tidlige 80'ere med Accepts old school heavy metal musik. Da de klokkede ind kl. 18.30, som afløsere for et dehydreret Motörhead og startede deres bølge af hård rock, var det som at være hensat til det nordtyske Wacken igen.

De middelalderlige tilskuere med langt, slidt og tyndt garn
stod i deres semibrandert og gav den gas som var de 15 år igen. Med klassikere som ”London Leatherboys”, ”Metal Heart”, ”Son Of a Bitch” og naturligvis über-klassikeren ”Balls To The Wall” blev vi hensat til den metal-stemning, tyske Accept har gjort til deres varemærke gennem mere end 25 år. Måske ikke det de unge vil have, men man øjnede tydeligt tilfredsheden hos det voksne publikum, og lyden var helt fin hos Accept, hvilket den faktisk var hele dagen!

Lige foran mig stod der er et par tyskere og dansede som vilde. Den ene i en Diesel T-shirt og et par korte underbukser. På sin vis patetisk, men det var tydeligt at han nød hvert et sekund af Accepts timelange set, og så er alt andet ligegyldigt. Accept tog kegler hos deres faste publikum, og det var vel hvad de kom for? Missionen fuldført.

Karakter: 9

Tekst: Kong Kent

Kunstner
Titel
Accept
Genre
Karakter
3