Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Solide sange sejrede

Populær
Updated
Solide sange sejrede
Solide sange sejrede
Solide sange sejrede
Solide sange sejrede
Solide sange sejrede

Norma Jean afsluttede en i øvrigt god aften ved at demonstrere, at deres gode sange slog de opvarmende bands' sceneshow.

Kunstner
Titel
Chariot + Dead and Divine + Amiral Arms
Spillested
Dato
20-03-2012
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
4

Metalcore er efterhånden kommet til at betyde noget andet, end det gjorde endgang, og sådan går det jo gerne med genrebetegnelser. Norma Jean kaldes regnes som et metalcoreband, men der er lang vej fra det lidt overpolerede pyntedukke image genren har fået sig, til den musik og det show som Norma Jean levede i Pumpehuset, men man kunne til gengæld godt fornemme, at bandet var fra da genren var punket undergrund.

Norma Jean gav på den baggrund en dejligt støjende, men i virkeligheden ganske stram og tung omgang core, som sine steder ikke er milevidt fra samtidige The Dillinger Escape Plan, selvom førstnævnte er en tand mere metallisk.

Koncertens numre var plukket jævnt fra bagkataloget, og hvad der især stod klart, var, hvor gode de er og vor godt et liveband Norma Jean var. Til trods for støjen og den påtrængende lydstyrke, stod detaljerne tydeligt frem, hvilket lod numrene træde frem i al deres magt og vælde.

Til gengæld var havde Norma Jean ikke så travlt som opvarmningensbandene Dead and Divine og især Chariot, med at springe rundt og gøgle. Chariot er et band der faktisk er udsprunget af Norma Jean og var faktisk en tand vildere både i musikken og på scenen, men numrene er bare ikke helt så gode, og canadiske Dead and Divine havde bestemt noget at byde på, men var en tand mere moderne metalcorede, og havde heller ikke sange af Norma Jeans kvalitet. Men en rigtig god aften var det nu.