Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Ny plade fra Napalm Death

Updated
Vi anmelder den nye skive fra Napalm Death Så har grindcore-kongerne endnu engang været i studiet for at indspille en plade covernumre af de bands der har været en indflydelse på Napalm Death. Det er blevet til ”Leaders Not Followers: Par 2” som indeholder 19 hurtige sange. Napalm Death kipper med hatten til bands så som Cryptic Slaughter, Kreator, Massacre, Sepultura, Agnostic Front, Discharge, Hellhammer, Wehrmacht og Devastation. En broget skare af bands fra mange forskellige stilarter. Nogle sange er da heller ikke meget over to minutter, mens andre såsom Kreators ”Riot Of Violence” klokker ind på 4:40, pladens længste.

Napalm Death spiller notorisk hurtigt, og med en meget rå og upoleret lyd virker pladen rigtig old-school, og det var også Napalm Deaths intention med pladen. Den skal virke oprigtig, reel og være et ærligt forsøg på ære de bands der har haft og stadig har stor indflydelse på Napalm Death.

De fleste af sangene virker også godt, og jeg var sendt til tælling da jeg hørte Napalm Deaths ultrahurtige version af Sepulturas ”Troops Of Doom”. Ja tak! Når Napalm Death "betaler tilbage" er det her nummer grindcore! Vanvittig hurtigt, med en mur af guitar der tromler henover sig og Mark Greenways drabelige vokal, der råber sig gennem marv og ben. Hellhammers ”Messiah” kræver også mere end én gennemlytning, for med det riff og den vokal kan man bare ikke lade være med at høre den om og om igen. Fuckin’ old-school og fuckin’ fedt.

Kunstner
Titel
"Leaders Not Followers: Part 2"
Distributør
Karakter
4