Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Festival- og koncertjam.dk

Populær
Updated
Festival- og koncertjam.dk
Turbonegro på Roskilde Festival! Napalm Death flytter fra The Rock til Lille Vega! For et par numre siden, skubbede Heavyjam.dk på for at få Turbonegro på som papvinsvenligt partyindslag på årets Roskilde Festival, og i dag har Roskilde Festival så offentliggjort at de skøre norske hård rockere kommer på årets festival i dagene 30. juni til 3. juli. Herligt!

Roskilde Festival har gjort en virkelig Heavyjam.dk venlig indsats her i programbookingens opløb, hvor også Velvet Revolver og Mastodon for nylig er kommet på plakaten (to bands som begge er blevet skamrost af Heavyjam.dk for store koncerter tidligere på året). Årets Roskilde Festival lover efterhånden svært godt for os ROCKfans, ja!

Og lige en nyhed på klubniveau: notér lige, at Napalm Deaths show på The Rock på onsdag den 8. juni er blevet flyttet til Lille Vega, grundet nogle uoverenstemmelser omkring securitypolitikken på The Rock. Hmmm... nå!? Showet starter kl. 20, hvor Do Or Die varmer op. Inden de gamle grindkonger går på, fyrer også Diecast en gang opvarmning af. Napalm Death & co. kan også opleves på Train, Århus mandag den 13. juni.