Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Ugens Monsterdrøn

Updated
Ugens Monsterdrøn
Dimmu Borgir-guitaristen Sagraths vellykkede sideprojekt Chrome Division leverer lydsporet, når Kong Kent og hans heavypose drikker fadbamser. Salgsmaterialet vil, at man lærer at kende bandet fordi guitaristen Shagrath også er med i et band, der hedder Dimmu Borgir. Den norske black metals mest populære band p.t., der
har taget verden med storm. Shagrath, den centrale figur i bandet har dog andre facetter at spille på. Med den forkromede rock’n’roll division viser han, at der også er en god gammeldags rock-dreng gemt inden i den sorte metalmusiker.

Han har samlet nogle kammerater fra andre projekter, og tilsat bandet en rigtig rusten forsanger i form af Eddie Guz. Kan man hedde andet end Eddie når man er en rock’n’roll sanger? Nej, vel? (en af rock'n'roll historiens allerførste hed faktisk Eddie Cochran - red.)

Chrome Divisions ”Doomsday Rock ’N Roll” debutplade er præcis hvad titlen indikerer. Rock og rul med høj fart mod dommedag. Guitaren minder visse steder om Iron Maiden, attituden om AC/DC og den rebelske og lettere fandenivoldske indgang til sangene er herlig at lytte til. Pladen er perfek, mens man hygger sig med gutterne over en folk fadbamser og skal i stemning.

Når leadguitaristen på deres hjemmeside proklamerer at være søn af Ron Jeremy, er stilen ligesom lagt: Den fede ROCK. Sangene er sublimt skruet sammen, stemningen emmer af uspoleret, oprigtig lyst til at spille en omgang Harley-rock. Der er fart over feltet, og førnævnte bands samt Motörhead har bestemt ikke levet forgæves!

Titel
"Doomsday Rock ’N Roll"
Distributør
Genre
Karakter
5