Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Cephalic er ikke bange for at give den gas

Populær
Updated
Grindcore skal spilles hurtigt, og det gør Cephalic Carnage Er du til vanvittig grind-core på speed? Cephalic Carnage har med "Anomalies" skåret en skive der gjorde selv undertegnede bange. Det er hurtigt, vanvittigt og… vanvittig hurtigt!

Heldigvis er Cephalic Carnage ikke så ensporede, at de ikke også formår at indbefatte andre facetter end det hyperaktive tempo der kendetegner deres stil. Vokalen spænder også vidt, fra growls til onde skrig og endda en "almindelig" hård metal-vokal. Guitaren har også andre strenge at spille på end den lydmur af "buzzsaw" der i starten vælter dig omkuld. Deres spændvidde er imponerende, og man når endda ned på et stoner-niveau af doomy dødsmetal på ”Counting The Days”, som var det Six Feet Under der havde lavet den.

Skiven er et studie i hvor afvekslende en skive kan være, selvom den indædt holder fast i sin oprindelige, hurtige grindcore form. Afstikkerne er bare utrolig velafmålte, og tilsætter lige præcis skiven det krydderi der skal til for at den ikke føles middelmådig og kedelig.

Titel
"Anomalies"
Label
Distributør
Karakter
3