Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Den grumme grind, den gamle død

Populær
Updated
Den grumme grind, den gamle død
Morten Vejlstrup tager på en hård grindcore-tur til lyden af Pig Destroyer Amerikanske Pig Destroyers tredje skæring er på mange måder et uhyggeligt bekendtskab. De spiller grindcore med stort "G" og tankerne ledes uundgåeligt hen på Napalm Deaths klassiske debutalbum ”Scum” tilsat en smule Analcunt og Carcass anno 1988. Pig Destroyer har da også tidligere kastet perler for svinene ved at udgive en split single med covernumre af Carcass’ ”Genital Grinder” og ” Regurgitation Of Giblets”, så ligheden er ikke tilfældig.

Det er en trio af vrede, forstyrrede og syge unge mænd, som har spyttet dette album ud, hvilket numrenes titler ("Downpour Girl", "Torture Ballad", "Crippled Horses" etc.) og generelle lyrik vist kun alt for godt bevidner. Produktionen er overraskende god: guitaren og trommerne er imponerende genkendelige i lydbilledet, hvilket så absolut gør at bandet rent faktisk kan retfærdiggøre at have lavet ”Terrifyer”. Vokalen er enormt mudret, som det hører sig til i grindcore genren, men det faktum, at de har i blandet enkelte melodiske breaks og punk rock-elementer gør ikke skiven bedre som sådan, men det understreger, hvor syge og brutale disse mænd er!

Hvis man skulle have en halv time til at gå med at smadre sin nabo med en hammer eller torturere sin irriterende overbo med en rusten bøjle, så er ”Terrifyer” perfekt som lidt baggrundsmusik…

Titel
”Terrifyer”
Distributør
Karakter
2