Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Dødskongerne returnerer

Populær
Updated
Dødskongerne returnerer
God, men ikke fantastisk, konkluderer Kong Kent om dødskongerne Obituarys nye skive "Xecutioners Return". Dødsmetallens måske mest populære band?? I hvert fald med det sejeste logo nogensinde indenfor metalgenren!

Obituary er legender i metalverdenen, og efter deres comeback forrige år med ’Frozen In Time’ er der store forventninger til dette album, specielt fordi det bærer navnet ’Xecutioner’, hvilket var navnet Obituary gik under i de gode gamle demo-dage tilbage i 1984.

Den nye skive er et fortræffeligt eksempel på Obituarys unikke lyd, understreget af John Tardys specielle vokal. Her er 11 (12 hvis man får digipack-udgaven) gode skæringer, men ingen af dem står ud.

Obituary er tilbage og albummet vil utvivlsomt blande sig i kampen om årets dødsmetaludgivelse, men jeg frygter lidt, at det er fordi Obituary overhovedet udsender en plade, og ikke fordi den er fantastisk. For det er den ikke. Den er derimod bare god. Obituary forstår nemlig at strikke en god skive sammen, og det har de gjort her.

Kunstner
Titel
"Xecutioners Return"
Distributør
Karakter
3